SVI SU JE ZVALI BRENINOM NASLEDNICOM, A ONA DOŽIVELA DEBAKL: Šta se desilo sa vatrenom plavušom?
Foto: © ATA Images

au

SVI SU JE ZVALI BRENINOM NASLEDNICOM, A ONA DOŽIVELA DEBAKL: Šta se desilo sa vatrenom plavušom?

Nakon učešća u pomenutom šouu, Slađana je nastavila da niže poslovne uspehe, premda je u jednom momentu "zapelo" na privatnom planu

Objavljeno:

Pevačicu Slađanu Mandić publika pamti kao kandidatkinju popularnog takmičenja "Zvezde Granda". Nju su tada nazivali naslednicom Lepe Brene, a pevačici je to izuzetno imponovalo, te je navela kako je od Brene uvek dobijala korisne savete vezane za karijeru.

- To je meni u početku bilo malo čudno, pa malo i neprijatno, ali sad je to kompliment s obzirom da mi dolazimo sa istog podneblja, obe smo plave, visoke... To je zaista kompliment i onaj ko doživi njenu klarijeru bog ga je pogledao, danas je malo tako uspešnih karijera, tako da mogu samo da učim od nje i zaista sam puno i naučila - rekla je pevačica za "Grand news" i dodala:

- Kad god sam imala priliku da budem sa njom samo mi je najlepše savete davala i to se trudim da koristim u svojoj karijeri i hvala joj na tome, neki dobar temelj mi je dala.

Inače, u domaćim medijima pisalo se da je Slađana bila u vezi sa pevačem Dejanom Matićem.

1 / 3 Foto: printscreen

Nakon učešća u pomenutom šouu, Slađana je nastavila da niže poslovne uspehe, premda je u jednom momentu "zapelo" na privatnom planu.

Naime, njenog supruga su navodno uhapsili 2017. godine zbog iznude novca od bogatog biznismena, kako su tada preneli domaći mediji.

Mandićeva danas izgleda posve drugačije, a često je prati epitet "pravog kameleona". Ona se po drugi put porodila u septembru pretprošle godine i na svet donela dečaka Nou.

Inače, Slađa i njen izabranik ima i sina Kana, čije fotografije pevačica često kači na društvene mreže.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.