I BOGATI PLAČU! PARIS HILTON OTVORILA STARE RANE: "Bacili su me u samicu, TUKLI i ponižavali!"
Paris Hilton, Foto: Profimedia

iskrena

I BOGATI PLAČU! PARIS HILTON OTVORILA STARE RANE: "Bacili su me u samicu, TUKLI i ponižavali!"

Svi su mislili da joj je život med i mleko

Objavljeno:

Iako mnogi bogatu naslednicu Paris Hilton, ćerku vlasnika lanca hotela “Hilton”, gledaju samo kao razmaženu bogatašicu, ona je mnoge svojim izjavama o traumama iz detinjstva uspela da razuveri.

Paris Hilton
foto: Profimedia

Bogata naslednica danas proslavlja svoj 41. rođendan, a javnost je do sada imala prilike da čita o njenom razuzdanom načinu života, a svojevremeno je procureo i snimak njenog intimnog odnosa sa bivšim dečkom Rikom Salomonom, što je teško podnela.

Paris Hilton
foto: Profimedia

Iako je sada pronašla sreću kraj supruga Karterom Reumom sa kojim za svoj divan dan uživa na jahti i peščanoj plaži, mnogi nisu znali za zlostavljanje koje je proživela kao tinejdžerka kada su je roditelji poslali u školu za “prevaspitanje”, a sve to je otkrila u svom dokumentarcu “This is Paris”.

– To je trebala da bude škola, ali učenje nije bilo na prvom mestu. Od trenutka kad bih ustala, pa do kraja dana, svi bi vikali na mene, vrištali mi u lice, proživljavala sam stalno mučenje. Osoblje bi mi govorilo strašne stvari. Maltretirali su me, činili da se osećam loše. Mislim da im je cilj bio da sve nas slome. Fizički su nas zlostavljali, udarali i davili. Hteli su da nas zastraše, da se ne pobunimo. Bila sam dete, a bacili su me u samicu, tukli, ponižavali i gledali golu – ispričala je Paris nakon 20 godina ćutanja.

Ona je od razmažene plavuše postala di-džej, koja za samo jedan nastup zaradi milion dolara, a njeno bogatstvo se procenjuje na 300 miliona dolara.

Hilton godinama nije imala poverenja u muškarce nakon što je procureo njen kućni snima, a 2021. se ipak udala za preduzetnika Kartera Reuma, a na njenoj svadbi je bila i Kim Kardašijan, koja je jedno vreme radila za Paris kao njena stilistkinja.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.