ISPLIVALA TAJNA KOJA JE UZDRMALA HOLIVUD!: Muž Paris Hilton krije da ima ćerku sa RIJALITI ZVEZDOM!
Paris Hilton, Foto: Profimedia

šok

ISPLIVALA TAJNA KOJA JE UZDRMALA HOLIVUD!: Muž Paris Hilton krije da ima ćerku sa RIJALITI ZVEZDOM!

Mnoge je zapanjila ova vest

Objavljeno:

Karter Reum, muž naslednice imperije, Paris Hilton, enigma je za javnost, s obzirom na to da čuva svoj privatni život, što mu, ispostavilo se, nije baš pošlo za rukom, jer su strani mediji doznali da on već ima dete.

Paris Hilton
foto: Printscreen Instagram/parishilton

Naime, Reum iz kratke veze s rijaliti zvezdom Laurom Belici, koju su ranije povezivali s Melom Gibsonom, ima devetogodišnju ćerku, koju je navodno video samo jednom u životu – kada se rodila.

Devetogodišnja devojčica s majkom danas živi u Kaliforniji, a Karter Reum navodno nije pokazao nikakvo interesovanje da upozna ćerku.

„Dobro upućeni ljudi za ovu priču znaju već deset godina. Karter plaća alimentaciju za dete, ali s njom nema tradicionalni odnos oca i ćerke“, izjavio je za medije Reumov portparol, prenosi Page Six.

Paris Hilton
foto: Profimedia

Karter Reum potpisao je papire, priznajući zvanično dete, ne trudeći se da uradi test očinstva, a dobro upućeni izvor tvrdi kako je devojčica i te kako povređena što je izostavljena iz njegovog života, posebno kada je poslednjih meseci biznismen punio medijske stupce svojom vezom, a potom i brakom s Paris Hilton.

Karter Reum i Paris Hilton venčali su se 11. novembra na nekadašnjem imanju njenog pokojnog dede na Bel Eru. Bogata naslednica je vest o udaji potvrdila objavivši na Instagramu fotografiju u venčanici, a potom je objavila i mnoštvo fotografija s ceremonije venčanja.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Page Six)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.