20% OD PLATE ZA OVU BLAMAŽU! Otkrivena TAJNA POSLOVANJA Milomira Marića, VODITELJ POKAZAO I SLIKU!
Marić, Foto: Stefan Stojanović

DA LI JE MOGUĆE?

20% OD PLATE ZA OVU BLAMAŽU! Otkrivena TAJNA POSLOVANJA Milomira Marića, VODITELJ POKAZAO I SLIKU!

Voditelj je prolazio kroz "muke".

Objavljeno:

Nekadašnji voditelj popularne emisije ''Luda kuća'' koja se prikazivala na Hepiju oglasio se svojim pratiocima sa i ne tako lepim vestima.

Naime, Dejan Stanković Kralj je izjavio da mu je glavni urednik Hepija, Milomir Marić odbijao 20 posto od plate zato što se pri dodiru sa pevačicama u više navrata uzbudio što bi za mnoge gledaoce bilo neprimereno.

On je krio ovu činjenicu godinama, a pošto već neko vreme ne radi na spomenutoj televiziji nije video razlog zašto bi krio od svojih prijatelja, porodice i pratioca kroz kakve je muke prolazio kao voditelj jedne od tada najgledanijih emisija.

"Milomir Marić mi je svaki put odbijao 20 posto od plate kada sam kao voditelj, pre par godina u emisiji "Kraljev Show" na Happy tv cesto doživljavao erekciju na dodir pevačica koje su mi bile gošće, sto se i da videti iz prilozenih slika. Nikada ovo nisam otkrio ranije, ali posto već par godina ne radim na televiziji, rešio sam prvi put da otkrijem muke kroz koje sam prolazi kao voditelj jedne od tada najgledanijih emisija", napisao je Dejan u objavi.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.