EVO U KAKVOM JE STANJU MILOMIR MARIĆ! Prava istina ne može više da se ospori!
Foto: Stefan Stojanović

sve je jasno

EVO U KAKVOM JE STANJU MILOMIR MARIĆ! Prava istina ne može više da se ospori!

Konačno otkriveno kakvo je zdravstveno stanje Milomira Marića.

Objavljeno: 17:31h

Zdravlje Milomira Marića kao i njegov imunitet ozbiljno su bili narušeni kada se u svega četiri meseca dva puta zarazio korona virusom. Potvrdu o narušenom zdravstvenom stanju medijima je tada dala njegova nevenčana supruga Vesna Radusinović.

- Jeste, Milomiru je pozitivan PCR test ali ne znamo da li se radi o omikronu Ili klasičnoj koroni. Objasnila nam je naša prijateljica načelnica Vatrenog oka doktorka Snežana Jovanović, da se to može proveriti samo na Medicinskom fakultetu i da to traje nekoliko nedelja. No , on je u svakom slučaju dobio terapiju kod doktora Zorana Bekića direktora doma zdravlja Savski Venac kome se ja beskrajno zahvaljujem kao i doktorki Snežani Jovanović. Milomir je u izolaciji i sin i ja smo ga naterali da leži i odmori, neće moći da nastavi svojim radoholičarskim tempom dok se potpuno ne oporavi - otkrila je za "Kurir".

Dvadeset dana nakon što je javnost saznala za Marićevo zdravstveno stanje, novinar i voditelj oporavio se i prvi put pojavio se na sahrani bivše supruge predsednika Srbije, Ksenije Vučić.

Ksenija Vučić
foto: Zorana Jevtić

Sada su fotografi "uhvatili" Milomira kako potpuno oporavljen šeta centrom Beograda. Sudeći po fotografijama najteže vreme je prošlo, a zdravlje Milomira Marića vidno se poboljšalo.

1 / 3 Foto: © ATA Images

Bonus video:

01:16

VODITELJKA NATAŠA ĐURIČIĆ PROŠETALA KREACIJE MIRJANE MARIĆ: Bivša manekenka ne krije emocije

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.