U POZADINI SE ČUJE BALADA "IDU DANI": Sloboda Mićalović je morala da se vrati ovde! (FOTO)
Foto: © ATA Images

iznenadila

U POZADINI SE ČUJE BALADA "IDU DANI": Sloboda Mićalović je morala da se vrati ovde! (FOTO)

Svašta nešto lepo je veže!

Objavljeno:

Poznata glumica Sloboda Mićalović ovih dana boravi u Trebinju, a lepo vreme iskoristila je da se prošeta gradom i poseti mesto na kome je zauvek ostavila svoj pečat.

Reč je o "Anđelkinoj kapiji", malom delu u Starom gradu na kojem je Sloboda snimila kultne scene iz serije Zdravka Šotre "Ranjeni orao".

Glumica je s ponosom napravila kratak video koji je objavila na Instagramu, a u pozadini je išla balada "Idu dani."

Sloboda Mićalović
foto: Instagram

Ova kapija postala je nezaobilazna lokacija za turiste, a pre par godina turistička organizacija grada Trebinja je obnovila "Anđelkinu kapiju" - promenjena su vrata, uređen okolni prostor, postavljen je novi prozor, kao i klupe, a posađeno je i cveće, naveli su tada iz organizacije.

Pored ove lepe uspomene koja je postala i kultno mesto, glumica je emotivno vezana za Trebinje iz još jednog razloga. Podsetimo, njen kum, legenda srpskog glumišta, Nebojša Glogovac rođen je u Trebinju, i u njegovu čast krajem avgusta održavaju se "Dani Nebojše Glogovca".

1 / 6 Foto: © ATA Images

Inače, Sloboda Mićalović danas je u braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem, a pre ovog braka, Sloboda je ludo volela i bila u dugoj vezi sa čovekom koji je u našoj zemlji poznat po brojnim filmskim i pozorišnim ostvarenjima.

Reč je o reditelju Jugu Radivojeviću sa kojim je Sloboda bila pre nego što je uplovila u emotivnu vezu, a potom i brak sa Vojinom Ćetkovićem. Inače, u jednom od retkih intervjua u kojima je pričao o svojoj nekadašnjoj vezi, Jug je rekao:

- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima.

Sloboda Mićalović
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

00:37

Sloboda Mićalović u Trebinju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.