FENOMENALNO ZGODNA I NIKAD IZAZOVNIJA! Sloboda u haljini koju mnoge dame od detinjstva SANJAJU, ISKOČILA IZ BAJKE!
Foto: © ATA Images

FOTO!

FENOMENALNO ZGODNA I NIKAD IZAZOVNIJA! Sloboda u haljini koju mnoge dame od detinjstva SANJAJU, ISKOČILA IZ BAJKE!

Glumica Sloboda Mićalović obradovala je svoje fanove

Objavljeno:

Glumica Sloboda Mićalović objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u izuzetno šarmantnoj haljini koju je obukla za potrebe snimanja predstave čija je premijera odlagana više puta.

Naime, mnoge dame su u detinsjtvu sigurno maštale pored princes varijanti da ponesu nekada ovakvu kreaciju junaknije iz bajke koja je zlica.

1 / 7 Foto: © ATA Images

Kostim Kraljice Herc, koju tumači Sloboda u predstavi "Alisa u zemlji strahova" podseća na krila anđela, a glumica u njemu izgleda sjajno.

Ipak Kraljica Herc, po tumačenju reditelja Popovskog, u ovoj drami simboliše na šta smo sve spremni da bismo napredovali. On je na konferenciji za novinare istakao da mu je velika želja bila da jedna od naših najvoljenijih glumica zaigra u ovom komadu.

Drama, u kojoj naslovnu ulogu tumači Milena Radulović, kojoj je ovo prva pozorišna uloga, inspirisana je epizodama iz romana "Alisa u zemlji čuda“ Luisa Kerola, a slovenačka dramaturškinja Eva Mahkovic u programu je zapisala da je proticanje vremena glavna tema odrasle Alise, koja u ovom komadu ima 30 godina.

Podsetimo, Sloboda Mićalović nedavno je najavila, a sada i zvanično ostvarila svoj plan da posle divnih 15 godina napusti nešto šta je godinama gradila. Odluku nije donela tek tako dok joj u oku suza cakli.

Glumica je priznala nekoliko minuta pre nego što je izašla na scenu da je odluku donela svojevoljno.

Slobodi je čitava situacija čudna, jer će sve ostati isto iako je ona već samovoljno odlučila da napusti.

‒ Cele noći nisam spavala. Uzbuđena sam kao kada smo imali premijeru ‒ rekla je Sloboda Mićalović pred 300. a svoje poslednje izvođenje mjuzikla „Čikago“.

Bonus video:

00:13

Espreso čestitke: Ana Sević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.