OTKRIVENA PRAVA ISTINU O ODNOSU CECE I MILIJA: Svima će promeniti mišljenje, DA LI SE ZAISTA OVO DEŠAVA?!
Foto: Espreso/Printscreen

PROGOVORILA

OTKRIVENA PRAVA ISTINU O ODNOSU CECE I MILIJA: Svima će promeniti mišljenje, DA LI SE ZAISTA OVO DEŠAVA?!

– Mislim da bih bila surovo stroga, baš kao kada sam sa njom u studiju kada snima pesme. Tada od nje tražim da izuvče svoj maksimum.

Objavljeno:

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović bila je veliko iznenađenje kada je otkriveno da će upravo ona biti jedna od članova žirija u “Zvezdama Granda”.

Iako su mnogi sumnjali da će se Ceca uklopiti, ona je uspela sve da demantuje i postala je jedan od najzanimljivijih članova žirija.

1 / 7 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Ona je sada za “Super TV” otkrila kako joj se dopada posao u takmičenju “Zvezde Granda”.

– Veoma dinamičan. Mislim da gledaoci nemaju prilike da vide sve jer pored subotnje emisije iza nas stoji rad sa kandidatima u muzičkom studiju gde pred svaku emisiju radimo sa njima. Meni mnogo u tome pomaže Ivana Peters. Što se tiče emisija, trudm se da budem realna u komentarima, da kandidati ne napuste scenu besni ili tužni. Pre svega jer su tek na početku karijere i nije poenta da budu nesrećni, već da se, kada im se ukaže šta su greške, potrude da iste isprave – rekla je Ceca.

Aleksandar Milić Mili
foto: © ATA Images

Svima su zabavne njene šaljive svađe sa Bosancem, a Ceca je sada otkrila u kakvom je odnosu sa Milijem, s obzirom na to da su njihove prepirke pred kamerama bile i te kako ozbiljne.

– Gledajte, trudim se da se za svoje kandidate borim maksimalno. Ne volim kada ne dobiju glas, a pogotovo kada im se jasno i argumentovano ne objasni gde su pogrešili. Lako je sedeti i pričati da nije valjalo ovo ili ono, ali pokaži kako je ispravno da bi svi mi koji navodno ne znamo, čuli tebe koji ispravno radiš. Sa Milijem ne komuniciram kada se kamere ugase.

Pevačica je istakla da bi bila jako stroga kada bi se Anastasija pojavila u takmičenju:

– Mislim da bih bila surovo stroga, baš kao kada sam sa njom u studiju kada snima pesme. Tada od nje tražim da izuvče svoj maksimum.

S obzirom na to da je jako uspešna u svom poslu, i da je jedna od najvećih balkanskih zvezda, otkrila je šta je sve potrebno da bi neko to i postao.

– Mnogo je tu faktora. Svedoci smo da se na našim prostorima za proteklih nekoliko godina nije pojavila nijedna velika zvezda. Zbog čega je to tako sigurno da bismo mogli da pričamo u nedogled. Za zvezdu mora da se poklopi mnogo stvari, od toga da budeš odličan pevač, do izgleda, harizme, stava i mnogo toga još. Naravno, potrebno je da se uloži mnogo truda i rada da bi se napravila zvezda. Bog vam da dar, na vama je da li ćete ga dalje razvijati ili nećete – ispričala je pevačica.

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram

Bonus video:

00:58

Anastasija Ražnatović pravi pitu s mesom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.