ESPRESO EKSKLUZIVNO SAZNAJE: OVO JE PRAVO IME NAŠE TRANSRODNE PEVAČICE!
Elektra, Foto: Printscreen Instagram/electra.elite

SAZNAJEMO!

ESPRESO EKSKLUZIVNO SAZNAJE: OVO JE PRAVO IME NAŠE TRANSRODNE PEVAČICE!

Mnogi ovo nisu znali!

Objavljeno: 11:43h

Ona je švajcarska transrodna pevačica srpskog porekla i ne prestaje da izaziva pažnju javnosti.

Budući da je nekada bila "oženjena" i ima dvoje dece iz tog braka, a sada je prava žena sa jakim oblinama, mnogo pažnje izazivalo je i njeno ime.

Naime, dugo se spekulisalo da li je Elektra Elit njeno pravo ime ili samo umetnično, a Espreso sada saznaje pravu istinu.

1 / 5 Foto: Igor Zivković

- Elektra Elit je njeno pravo ime. To joj piše u ličnoj karti, kao i u pasošu. Ona je oduvek želela to ime, to je i ostvarila onog trenutka kada se odlučila za tranziciju. Ona je sve to legalno uradila odavno u Švajcarskoj - rekao je izvor blizak Elektri za Espreso.

Mnogi joj nisu verovali na reč da joj je to pravo ime, a sada je rešila svima da zapuši usta. Ona je na svom storiju objavila da putuje u Tursku, a ono što smo primetili je da na njenoj avionskoj karti piše - Electra Elite, što samo potvrđuje da je to njeno pravo ime.

1 / 2 Foto: Printscreen Instagram/electra.elite

Ono što možemo da primetimo je da pevačica uživa u luksuznom životu. Brendirani koferi od skoro 10.000 evra, biznis klasa, luksuzna torba i skupi sat od 15.000 evra su tu!

Elektra Elit
foto: Printscreen Instagram/electra.elite

Podsetimo, Elektra je svoju popularnost učvrstila nakon priznanja da je transrodna osoba i da se već trinaest godina bavi prostitucijom u Švajcarskoj. Elektra se 2007. godine razvela od supruge i odlučila da promeni pol. Za tu odluku je imala potpunu podršku, kako svoje supruge i sina i ćerke, tako i podršku majke i brata.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.