NAŠA PEVAČICA NESTALA IZ ZEMLJE NAKON RAZVODA, PA UHVAĆENA SA "ČETNIKOM MANEKENKOM"! Šta će reći BIVŠI na OVO?!
Elektra, Foto: Printscreen Instagram/electra.elite

HIT u najavi!

NAŠA PEVAČICA NESTALA IZ ZEMLJE NAKON RAZVODA, PA UHVAĆENA SA "ČETNIKOM MANEKENKOM"! Šta će reći BIVŠI na OVO?!

Njihove provokativne fotografije iz kreveta delile su se munjevitom brzinom po mrežama, a sada su ponovo na meti nakon izlaska spota.

Objavljeno: 15:04h

Nemanja Popov (26) je fitnes instruktor iz Novog Sada koji je debitovao na modnoj pisti na manifestaciji Serbia fashion week i svojom pojavom privukao veliku pažnju javnosti.

Zatim se pojavio u Elektrinom spotu za pesmu “Mafijaš”, kao i na promociji iste pesme. Pored Elektirnog bivšeg supruga Nenada, Nemanja je privlačio pažnju gde god da se pojavio sa pevačicom. Njihove provokativne fotografije iz kreveta delile su se munjevitom brzinom po mrežama, a sada su ponovo na meti.

nemanja popov, maneken četnik
foto: Instagram/Nemanjica_pt

Elektra je odlučila da se razvede od Nenada i pobegne iz zemlje. Dugo je nigde nije bilo, nije se oglašavala, a onda je rešila da napravi pravi dar mar na sceni. Naime, Elektra je izbacila pesmu “Trka frka”, a tekst iste nosi i skrivenu poruku. Pevačica u pesmi kaže “malo nema me, plače nacija”, baš u trenutku kada se svi pitaju gde je pevačica.

Iako su se mnogi pitali na promociji da li Elektra gaji neke simpatije prema Nemanji, ona je uvek govorila da ne. Verujemo da je to zbog toga jer je njen suprug bio pored nje.

1 / 5 Foto: ATA images

Međutim, kako se šuška, Elektra je posle razvoda pobegla iz zemlje, ali i nastavila kontakt baš sa “četnikom manekenom”. On se pojavljuje kao maneken u njenom novom spotu za pesmu “Trka frka”, a kako je rečeno od izvora bliskog pevačici, oni ne prestaju da se čuju, gledaju, imaju ista interesovanja, a na snimanju spota su letele i varnice, budući da su oboje veoma atraktivni. Spot za novu pesmu je sniman na tajnoj lokaciji, a pevačica je kao i uvek dosta novca uložila u sve ovo. Da li je maneken odlično plaćen ili je ovo radio iz ljubavi ostaje da vidimo.

Elektra se još uvek nije oglasila po pitanju ovog odnosa, a i njen bivši muž je ostao nem na ove spakulacije. Maneken četnik na svom Instagramu objavljuje samo fotografije iz teretane, a od pevčice još uvek ni traga ni glasa.

1 / 5 Foto: Print Screen Youtube/ Electra Elite Official

Podsetimo, zbog isklesanog tela koje krase brojne tetovaže, među kojima su Nikola Tesla, Mihajlo Pupin, Momčilo Đujić, Draža Mihajlović i poruke posvećene Gavrilu Principu, mladi Novosađanin dobio je nadimak "četnik maneken". Ono što je zanimljivo je i da Elektra ima tetovažu posvećenu baš Srbiji – cela ćirilica preko butine je zapalila javnost! Da li je ljubav prema Srbiji ili nešto drugo spojilo manekena i pevačicu ostaje da vidimo.

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milica Dugalić

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.