BITAN MUŠKARAC SE NIJE POJAVIO NA ŠABANOVOM POMENU!
Šaban Šaulić, Foto: Dragan Kadić

OVO NISTE ZNALI

BITAN MUŠKARAC SE NIJE POJAVIO NA ŠABANOVOM POMENU!

- Znam da me gledaš, znam da me čuvaš, osećam da si tu, a nisi, ni jedan dan nije isti a kamoli godina - počeo je on u objavi.

Objavljeno:

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić tragično je izgubio život 17. februara 2019. godine, u teškoj saobraćajnoj nesreći nakon nastupa u Nemačkoj.

Porodica, prijatelji i nekolicina poštovalaca okupili su se danas, 17. februara, na Novom Groblju, gde je održan trogodišnji pomen muzičkoj legendi.

Međutim, na pomenu se nije pojavio Šabanov sin Mihajlo Šaulić, a na svom Instagram profilu podelio je potresnu poruku kojom se obrato svom poklojnom ocu.

- Znam da me gledaš, znam da me čuvaš, osećam da si tu, a nisi, ni jedan dan nije isti a kamoli godina - počeo je Mihajlo objavu.

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

- Tugujem što te nema, tugujem kad te slušam, ponosan kad god ti čujem glas, vidim sliku ili pričaju o tebi i sa tom tugom učim da živim. Budi tu, gledaj i čuvaj, a ja ću učiniti sve da se i odozgo smeškaš i budes ponosan. Tvoj Mihajlo - napisao je Šabaov sin.

Na obeležavanju tri godine od smrti Šauliću prisustvovali su njegova udovica Goca, ćerke Sanela i Ilda, kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemi, muzičar Mirko Kodić, Hasan Dudić, kuma Šabanove ćerke Ilde, Dajana Paunović, voditelj Zoran Pejić Peja, Saša Matić, Bane Obradović, kao i mnogi drugi.

Mihajlo Šaulić
foto: Printscreen Instagram/mihajlosaulic

Podsetimo, Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić poginuli su 17. februara 2019. godine, nakon nastupa u Nemačkoj u noći pre tragedije.

Tri godine nakon tragedije turčinu Alsinu Leventu, koji je izazvao saobraćajnu nereću u kojoj su poginuli Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić, završeno je suđenje i Levent je osuđen na tri godine i tri meseca zatvora.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.