KUKANJE I JECAJI! ŠABANOVA SESTRA ĆE DANAS SVIMA NATERATI SUZE NA OČI, ove reči KIDAJU SRCE!
Foto: Zorana Jeftić

TUGA!

KUKANJE I JECAJI! ŠABANOVA SESTRA ĆE DANAS SVIMA NATERATI SUZE NA OČI, ove reči KIDAJU SRCE!

Potresne reči Šabanove sestre i jecaji odzvanjali su Novim grobljem.

Objavljeno:

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić tragično je izgubio život 17. februara 2019. godine, u teškoj saobraćajnoj nesreći nakon nastupa u Nemačkoj.

Porodica, prijatelji i nekolicina poštovalaca okupili su se danas, 17. februara, na Novom Groblju, gde je održan trogodišnji pomen muzičkoj legendi.

Jedna od Šabanovih sestara, Sarajka Cakić, potpuno se slomila kada je stigla na grob legendarnog pevača. Ona je u suzama kukala za voljenim bratom, a zatim se zagrlila sa njegovom udovicom Gocom, koja je neutešno plakala.

Potresne reči Šabanove sestre i jecaji odzvanjali su Novim grobljem.

1 / 7 Foto: Kurir/A.Panić

- Moja duša, tu je moj brat, sejina duša, sejino srce... Duša moja, pa šta da ti kažem, zašto ne dođeš da mi kažeš sve, milo moje. Jedini je on meni bio - jecala je i kukala Šaulićeva sestra.

Na obeležavanju tri godine od smrti Šauliću prisustvovali su njegova udovica Goca, ćerke Sanela i Ilda, kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemi, muzičar Mirko Kodić, Hasan Dudić, kuma Šabanove ćerke Ilde, Dajana Paunović, voditelj Zoran Pejić Peja, Saša Matić, Bane Obradović, kao i mnogi drugi.

1 / 7 Foto: Zorana Jeftić

Podsetimo, Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić poginuli su 17. februara 2019. godine, nakon nastupa u Nemačkoj u noći pre tragedije.

Tri godine nakon tragedije turčinu Alsinu Leventu, koji je izazvao saobraćajnu nereću u kojoj su poginuli Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić, završeno je suđenje i Levent je osuđen na tri godine i tri meseca zatvora.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.