500.000 EVRA ZA GOSPODU: Evo GDE ŽIVE i šta rade Sloba i Jelena samo par dana nakon SVADBE!
Foto: Kurir

OPA

500.000 EVRA ZA GOSPODU: Evo GDE ŽIVE i šta rade Sloba i Jelena samo par dana nakon SVADBE!

Kako saznajemo, supružnici nisu odustali od zajedničkog putovanja, samo su ga odložili

Objavljeno:

Sloba Radanović (31) odustao je od medenog meseca sa suprugom Jelenom Đuričanin (36) jer je i poslednji dinar dao za kuću od 809 kvadrata u Višnjičkoj banji!

Poznati pevač nedavno je pazario vilu od pola miliona evra, u koju su se supružnici uselili dva dana posle venčanja.

Sve što je godinama štedeo od nastupa i ostavljao sa strane Radanović je uložio u ovu nekretninu, a sa Jelenom se dogovorio da romantično putovanje ostave za neki drugi put.

- Jeleni i Slobi trenutno putovanje nije prioritet, važnije im je bilo da se skuće. On je godinama skupljao pare i maštao da kupi kuću po svojoj meri. Sada je to konačno i ostvario, a i zadnji dinar je dao da sve unutra opremi tip-top - priča dobro obavešteni izvor i dodaje da je Slobina nova kuća, iako spolja ne deluje posebno, zapravo veoma luksuzna.

- Ima čak 809 kvadrata! Ima ogroman dnevni boravak, četiri spavaće sobe, dva kupatila i dvorište sa velikim bazenom.U sklopu kuće je i manja teretana, što je Slobu posebno oduševilo. Ispred vile su i dve garaže.

1 / 4 Foto: Printscreen/KURIRTV

Kako saznajemo, supružnici nisu odustali od zajedničkog putovanja, samo su ga odložili.

- Posle dve-tri tezge, čim zaradi nešto novca, Sloba će Jelenu odvesti na more. Nisu još odlučili gde će ići, ali biće to sigurno neka egzotična destinacija. Sada trenutno uživaju u novoj kući i ništa drugo im nije važno - priča izvor za "Informer".

Sloba ima poznate komšije

Mladenci su se nastanili Višnjičkoj banji, a komšije su otkrile da su Sloba i Jelena u utorak stigli sa Zlatara, gde su se 14. februara venčali.

- Videli smo Jelenu i Slobu i poželeli smo im sve najbolje u braku. Baš su slatki zajedno i on je divan prema njenim sinovima. Jelena se parkirala ispred kuće, a Sloba je svoj auto ostavio u garaži. Dobar je ovo komšiluk, u blizini živi i Miroslav Ilić - otkrio nam je jedan Slobin komšija.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.