PORODILA SE BIVŠA SAŠE KOVAČEVIĆA! Svi su padali na njenu lepotu, danas udata za FRANCUZA čak puta! (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube

SREĆNOOOO

PORODILA SE BIVŠA SAŠE KOVAČEVIĆA! Svi su padali na njenu lepotu, danas udata za FRANCUZA čak puta! (FOTO)

Radila je u vrtiću, udala se za Francuza

Objavljeno:

Pevač Saša Kovačević svojevremeno je bio u vezi sa Jovanom Ričard, devojačko Koković, koja se porodila i na svet donela sina, o čemu je obavestila sve putem društvenih mreža.

Manekenka, koja je svojevremeno radila u vrtiću, detetu je dala ime Leo, a naslednika je dobila u braku sa francuskim influenserom Davidom Ričardom, koji živi u Londonu, a sa kojim je imala čak dva venčanja - u Las Vegasu i u Beogradu.

Jovana Ričard
foto: Instagram printscreen/cocoloco_girl

Jovana je na Instagramu navela šta je prošla pred porođaj.

- Dugme za pomoć i dolazak je radilo non-stop! Lopta i topli tuš da ubrzamo kontrakcije jedino je što je pomagalo! Ovo je bila poza za primanje epidurala i moje pomraćenje svesti od jakih kontrakcija - navela je ona, uz slike u nastavku.

- Samo ću reći da je Leo naš "perfect mix" (savršen miks), ima Davidove oči, a moj nos i usne - navela je u jednom od storija.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/cocoloco_girl

- Hvala svima na čestitkama, volimo vas! - dodala je.

- Francuzi kažu "peridural" haha, ovde sam primila peridural, pa sam bolje! Posle epidurala su me čak pustili i da odspavam 2, 3 sata, kako bi povratila energiju za sam porođaj, jer su me kontrakcije u trajanju od 16 sati nenormalno iscrpele. Problem je bio moj zatvoreni cerviks, kome je trebala čitava večnost da se otvori - zaključila je.

Jovane se mnogi sećaju iz spota Saše Kovačevića za pesmu "Kome da verujem", sa kojim je inače bila u vezi od 2009. do 2011. godine.

Dok je živela u Srbiji, Jovana se bavila modelingom, a ujedno je imala i stalan posao u vrtiću. Rešila je da joj to nije dovoljno i otišla u inostranstvo, gde je izgradila karijeru kao modna blogerka i influenserka.

- Ja pre par godina dajem otkaz, ostajem bez dinara, bez posla bez ičega sa punom glavom ideja, prosto nepretočivih u stvarnost za Srbiju. Pre jedno sedam, osam godina kada sam došla ovde, bila sam zbunjena šta želim od života. Radila sam u vrtiću jer sam to završila. Radila sam s decom i nekako uvek imala taj kreativni naboj koji nisam znala gde da iskoristim. Mislila sam da će modeling doneti sve to što živim danas, međutim ne, to je ustvari bloging. To je nešto što sam ja zamišljala, da možete od svog imena da napravite nešto - rekla je Jovana jednom prikom.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.