SAŠA KOVAČEVIĆ TVRDI DA JE VEĆ DECENIJAMA OKO NJEGA DROGA!
Foto: Damir Dervišagić

AU

SAŠA KOVAČEVIĆ TVRDI DA JE VEĆ DECENIJAMA OKO NJEGA DROGA!

Saša je, podsetimo, nedavno priznao da je dva puta operisao nos

Objavljeno:

Poznati pevač Saša Kovačević (36) priznao je koje je sve poroke imao u životu, te kako je njegov otac uvek reagovao kad krene stranputicom.

– Duh Zemuna sam otkrio kad sam imao 15 godina. Tada sam nosio zlatni lanac, “najki” patike, frizure tipične za Zemunce.

Oblačio sam se kao Zemunac, ali nikad nisam bio bahat. Da je moj otac bio labaviji, možda bih krenuo nekih krivim putem, jer su svuda oko mene bili droga i alkohol, razni drugi poroci – kazao je Kovačević.

– Nikad u životu nisam probao drogu. Jedini porok su mi ranije bili alkohol i cigarete. U tinejdžerskim danima, kada radite u klubovima i kafanama, vrlo ste skloni da se odate nekom poroku – dodao je Saša.

1 / 4 Foto: Instagram

– Međutim, kad god bih pokušao da popijem koju čašu više, uvek me je tata spečio u tome. Što se tiče kockanja, i kroz to sam prošao. Igrao sam blek-džek, ali samo kao vid zabave. Kada sam boravio na turneji u Australiji, bio sam u jednom od tamošnjih najvećih kazina – zaključio je za medije.

Saša je, podsetimo, nedavno priznao da je dva puta operisao nos.

– Od 16. godine imam problem sa alergijama. U 21. godini sam imao prvu operaciju nosa. To mi nije rešilo problem, pa sam morao ponovo na intervenciju u Tursku – priznao je Kovačević.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.