MAJKA DEJANA DRAGOJEVIĆA SVE BACILA U ČUDO: Oglasila se!
Foto: Printscreen Zadruga

ŠOK

MAJKA DEJANA DRAGOJEVIĆA SVE BACILA U ČUDO: Oglasila se!

Poštuj sebe dovoljno da odeš od nekoga ko ne vidi koliko vrediš - glasi poruka koju je Biljana podelila

Objavljeno: 15:19h

Ponovo je bilo o reči da li je Dalila krivac zbog toga što se Dejan nije čuo, niti viđao sa članovima svoje porodice, iako je on sam u više navrata govorio da ih nije kontaktirao jer je sam tako želeo.

S druge strane, Dalila i Dejan govorili su o problemima u svom braku, a nakon sinoćnjih dešavanja, Biljana je sinu poslala snažnu poruku.

Na njenom nalogu na Instagramu osvanula je fotografija sa citatom koji, po svemu sudeći, nosi snažnu poruku.

Poštuj sebe dovoljno da odeš od nekoga ko ne vidi koliko vrediš - glasi poruka koju je Biljana podelila.

Podsetimo, Dejan je sinoć tokom izlaganja ponovo govorio o svom i Dalilinom odnosu, ali i tome da je navodno zbog tadašnje žene morao s majkom da razgovara preko spikerfona, kako bi i ona bila upućena u razgovor.

Kada bih krenuo da komentarišem bilo bi strašno, bolje da ćutim i biram da pustim sve da bude kako ti kažeš. Samo ona i ja znamo kako je bilo. Kako tumačiš to što je rekla da se ja ne bih javio majci da nije spavala? Da li misliš da se ne bi naljutila da sam otišao u Veternik? Da li vi znate detalje? Prebacivanje odnosa sa Davidom, prebacivanje razgovora sa majkom i slično. Evo, nova informacija, svaki put kada sam pričao sa majkom, nisam pričao na slušalicu, već na spikerfon. Znam ja odlično zašto sam rekao da sam tužan bio pet godina. Ja sam poturao sebe da bih je izvukao na pravi put, ali to je bila najveća greška. Pokušavao sam nemoguće, znao sam da se borim za neodbranjivo... Nemoguće je od blata praviti auto put - govorio je Dejan.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.