VELIKO SAZNANJE IZ PRIVATNOSTI SLOBODE I VOJINA ĆETKOVIĆA! Nećete verovati o čemu je reč, MNOGI OSTALI ZABEZEKNUTI!
Foto: Aleksandar Jovanović

ŠOK

VELIKO SAZNANJE IZ PRIVATNOSTI SLOBODE I VOJINA ĆETKOVIĆA! Nećete verovati o čemu je reč, MNOGI OSTALI ZABEZEKNUTI!

Inače, Sloboda Mićalović i Nataša Ninković svrstavaju se među najlepše srpske glumice, a pored dobrog izgleda.

Objavljeno:

Često nas na kumstva asociraju prijateljstva iz ranih dana detinjstva, vrtića, srednjih i osnovnih škola. No nije uvek tako, postoje prava prijateljstva koja vredi čekati, koja dođu nešto kasnije ali se ispostave kao jedna od najbitnijih.

Divan primer jednom takvom prijateljstvu, ali i dokaz da među poznatima ne vladaju samo svađe i nesuglasice, jeste bračni par Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, kojima su venčani kumovi upravo kolege Nikola Đuričko, koji trenutno radi i boravi u Americi, i glumica Nataša Ninković i njen suprug Nenad Šarenac.

1 / 8 Foto: © ATA Images

Nataša i njen suprug, kao i Sloboda i Vojin, nikada nisu krili da održavaju prelepo prijateljstvo, čemu svedoče česte slike ova dva para na kojima su svi uvek nasmejani. Ono što je pored svega njima takođe zajedničko, jeste da i jedni i drugi imaju blizance. Nataša i Nenad imaju dva sina, Matiju i Luku, a Sloboda i Vojin dve ćerkice, Milu i Veru. Vojin je takođe i krstio jednog od Natašinih sinova.

Inače, Sloboda Mićalović i Nataša Ninković svrstavaju se među najlepše srpske glumice, a pored dobrog izgleda, ove dame se mogu pohvaliti brojnim ulogama u filmovima, serijama i pozorištu. Njih dve ne kriju svoj divan odnos, koji je iz prijateljskog prerastao u duhovnu vezu - kumstvo. Neretko objavljuju zajedničke fotografije na svojim Instagram profilima, ispod kojih možemo videti samo komentare hvale njihovih fanova.

“Dve najlepše glumice”, “Lepe žene”, “Ne zna se koja je bolja, u svakom smislu” - samo su neke od divnih reči upućenih glumicama.

Sloba Radanović
foto: Instagram

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.