ESPRESOV DAN ZALJUBLJENIH SA POZNATIMA! NAJLEPŠI PAR NA ESTRADI: Tijana otkrila najromantičniji gest svog supruga!
Foto: Privatna arhiva

dan zaljubljenih!

ESPRESOV DAN ZALJUBLJENIH SA POZNATIMA! NAJLEPŠI PAR NA ESTRADI: Tijana otkrila najromantičniji gest svog supruga!

Voditeljka "Pinka" ne krije da je srećna pored svog partnera.

Objavljeno:

Tijana Stoisavljević je srećna u braku sa bivšim fudbalerom Mihailom Milutinovićem.

1 / 10 Foto: Privatna arhiva

Njih dvoje vaše za jedan od najlepših i najskladnijih parova na našoj estradi. Danas je Dan zaljubljenih, a mi smo pitali voditeljku "Pinka" koliko je Mihailo romantičan i koje je najlepše romantično iznenađenje koje joj je priredio.

– Mihailo je mnogo romantičniji od mene, zapravo. Pun je iznenađenja evo već deset godina, ali najlepše je naša veridba. Još negde na početku veze pokazala sam mu crni prsten i crni dijamant kojim sam bila oduševljena. Sačuvao je tu sliku iako je od tada promenio mnogo telefona i napravio baš takav prsten da bi me verio. Imam i napismeno da nikad više neće napraviti takav prsten i da je to unikat.

Koliko se on promenio pre i posle braka? Često se kaže da se muškarci opuste kada se ožene i da u braku imaju mnogo manje osećaja da treba svoju lepšu polovinu da obasipaju pažnjom. Kakvo je stanje kod vas dvoje?

– Mi nismo običan par i to svako ko nas poznaje može da kaže. Kod nas se ništa nije promenilo nakon venčanja. To je samo papir koji ne znači ništa ukoliko svakodnevno ne radite na vašem odnosu. Kako vreme ide tako I mi sazrevamo zajedno i ništa ja tu ne bih dirala. Radujem se svim uspomenama koje ćemo da napravimo u budućnosti.

Kako ste se Mihailo i ti upoznali i šta si prvo primetila kod njega kada ste se prvi put sreli? Po čemu pamtiš taj prvi susret?

– Upoznala nas je zajednička drugarica Ksenija Bujišić i kumovala je ovom braku. Na Mihailu mnogo volim njegov osmeh i njegove oči. Isti sjaj u njegovim očima sam videla tog dana kada smo se upoznali i na dan naše svadbe. Sve što želim jeste da dokle god budem pored njega ima taj sjaj u očima kad ga pogledam i ništa više mi ne treba.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.