ZAPUŠILA IM USTA ZA SVA VREMENA: Naša poznata voditeljka odgovorila na prozivku DA NEMA DECU, BEZ DLAKE NA JEZIKU!
Tijana, Foto: Printscreen Instagram/tijana.stoisavljevic

AU!

ZAPUŠILA IM USTA ZA SVA VREMENA: Naša poznata voditeljka odgovorila na prozivku DA NEMA DECU, BEZ DLAKE NA JEZIKU!

Bila je oštra!

Objavljeno:

Prelepa voditeljka koju svakog utorka gledamo u emisiji “Ami Dži šou” Tijana Stoisavljević Milutinović podelila je sinoć na društvenoj mreži Tviter fotografiju na kojoj je vidimo nasmejanu i savršeno doteranu u elegantnoj mini-haljini kako pleše široko nasmejana, uz pomalo iznenađujući opis:

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/tijana.stoisavljevic

– Ja dok me Slavice osuđuju što nemam decu.

Naime, Tijana je pre ove objavila dve gotografije za koje je pozirala sa svojim suprugom i poznatim fudbalerom Mihailom Milutinovićem, na šta je dobila komentar jedne “tviterašice” da joj se više dopadaju fotografije na kojima ima mnogo dece, makar odisale i siromaštvom i nedostatkom higijene.

– Draga moja gospođo, decu nemamo. Ne mogu da “pozajmim” tuđe dete da bi se slikalo s nama i da biste vi možda bili zadovoljni. Kada budem imala decu, biće pored nas na slici, naravno, pod uslovom da žele da se slikaju. Komentar je jako neprimeren i glup – odgovorila je Tijana, na šta joj je pomenuta korisnica Tvitera postavila pitanje zašto ne rađa ili ne usvoji dete i istakla da je jedino u svemu što je glupo kič i veštačka sreća.

Bonus video:

01:50

Nastup Gorana Bregovića u Dubaiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.