KAKVA LAŽ! OBMANULI SRPSKU JAVNOST: Grupa Twins nje ono što ste mislili!
Neša i Manuela, Foto: Printscreen

DA LI JE MOGUĆE?

KAKVA LAŽ! OBMANULI SRPSKU JAVNOST: Grupa Twins nje ono što ste mislili!

Osvojili su estradnu scenu,a onda i priznali zašto su lagali

Objavljeno:

Grupa Twins devedesetih godina osvojila je srca publike. Mladi Neša i Manuela svojim neobičnim pojavama, stajlinzima i upečatljivom muzikom, osvojili su estradnu scenu.

Dokaz tome je to da se njihova pesma "Plavi slon" sluša i dan danas.

Članovi ovog sastava su pre više od decenije nestali sa muzičke scene Srbije, a danas ih mnogi ne prepoznaju. Navodno blizanci, za koje se tek posle nekoliko godina otkrilo da to zapravo nisu, Manuela Đurović i Nebojša Kostrešević su se posle devet studijskih albuma povukli iz javnosti i posvetili privatnim životima u rodnoj Švajcarskoj. Nebojša je i dalje ostao veran muzici, ali van scene, oprobao se u producentskim vodama. Sa druge strane, Manuela se udala i sa svojim suprugom otpočela biznis vezan za jednu osiguravajuću kompaniju.

1 / 2 Foto: Printscreen/ YouTube/ twinsmusic

-Skoro pa i jesmo blizanci, ali kada sam ja napunio 18 godina prestali smo da budemo. Naime, ja sam se udvarao Manuelinim drugaricama, a pošto sam bio klinac za njih, dve godine mlađi, onda sam pričao da smo blizanci - kroz smeh je rekao pevač svojevremeno.

Grupa Twins je nedavno predstavili nastavak čuvenog "Plavog slona" koji su snimili sa Erom Ojdanićem, a gostujući na Grand televiziji priznali da nemaju nameru tu da stanu:

neša twins
foto: KURIR TELEVIZIJA

- Pesma nas razveseljuje, a i prezentujemo dobru energiju. Puno smo pesama uradili tokom pauze od 10 godina i čast nam je da ih konačno i predstavimo publici - rekao je tom prilikom Neša.

Bonus video:

00:17

Espreso čestitke: Vesna Rivas

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.