NATALIJA NIJE PODNOSILA ENU ZBOG LEPOTE? Izašla iz grupe TRIK FX, godinama bila sa POZNATIM PEVAČEM, a danas je...
Foto: youtubescreen

GODINE JOJ NIŠTA NE MOGU

NATALIJA NIJE PODNOSILA ENU ZBOG LEPOTE? Izašla iz grupe TRIK FX, godinama bila sa POZNATIM PEVAČEM, a danas je...

Evo kako ona sada izgleda.

Objavljeno:

Da li se sećate da je u grupi Trik FX pored Sanija i Natalije, bila još jedna pevačica? Mlađe generacije verovatno ne znaju, dok se nešto starije sigurno sećaju atraktivne pevačice Jelene Radulović Ene, koja je sa bračnim parom Ibraimov činila sastav Trik Fx.

U vreme dok je bila član grupe ”Trik FX”, ova grupa je nizala hitove poput pesme ”Traži sebi sličnu” i mnogih drugih, a Ena je važila za jednu od najatraktivnijih na našoj sceni. Ipak, ona je napustila ovu grupu, a mediji su u to vreme pisali da je Natalija Trik FX insistirala da Ena napusti grupu jer se Ena navodno udvarala njenom suprugu Saniju.

Natalija Trik FX
foto: youtubescreen

Ena je potom nastavila karijeru kao solo pevačica i objavila je tri studijska albuma, a najveći hitovi bili su joj ”Čokolada”, ”Od heroja do slabića”, ”Kolena”, ”Nesalomiva”…

Nekoliko godina bila je u ljubavnoj vezi s Nešom iz grupe ”Tvins”, koja je bila izuzetno popularna devedesetih godina prošlog veka.

Twins
foto: Printscreen/ YouTube/ twinsmusic

Jelena Radulović Ena i danas se bavi muzikom, ali daleko od estrade i pažnje medija, a pronašla je u pravu ljubav. Udata je za dugogodišnjeg partnera Darka Radulovića.

Godine joj ništa ne mogu, jer gotovo da se uopšte nije promenila.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.