KLIKNUO JE POGREŠNO DUGME: Čuveni reper slučajno OBJAVIO INTIMNI snimak na kojem se vidi ZADOVOLJAVANJE!
Foto: Printscreen

ŠOK

KLIKNUO JE POGREŠNO DUGME: Čuveni reper slučajno OBJAVIO INTIMNI snimak na kojem se vidi ZADOVOLJAVANJE!

Zbog svega su se našalili fanovi na društvenim mrežama, ali neki su stali i u njegovu obranu

Objavljeno:

U svetu tehnologije u kome živimo sve češće dolazi do "greške", pa se na profilima poznatih ličnosti svaki čas mogu da pojave njihovi eksplicitni snimci.

Na Instagram profilu repera Nelija sada je osvanuo neprikladan video, pišu strani mediji, na kom je moglo da se vidi kako ga oralno zadovoljava devojka nepoznata javnosti. Zbog velike sramote koju je doživeo, oglasio se Neli za TMZ istakavši da mu je žao što je do toga došlo.

- Iskreno se izvinjavam mladoj dami i njenoj porodici. Ovo je neželjeni publicitet za nju i njih. Ovo je stari video koji je bio privatan i nikada nije trebalo da izađe u javnost - priznao je muzičar.

Kako tvrdi, neko drugi je objavio snimak oralnog se*sa s njegovog profila na društvenim mrežama. Kako prenose strani mediji, na pomenutom videu se ne prepoznaje njegovo lice, ali se čuje njegov glas. Sporni video je u međuvremenu uklonjen s Instagrama.

1 / 2 Foto: Printscreen

Nelijev tim tvrdi kako su posredi hakerski napadi, zbog čega bi reper mogao da ima još problema jer bi još njegovog privatnog sadržaja moglo da završi na internetu, poput financijskih podataka, lozinki i ličnih dokumenata.

Zbog svega su se našalili fanovi na društvenim mrežama, ali neki su stali i u njegovu obranu.

- Ismevaju ga zbog tog videa, ali ne mislim da je pošteno jer je to bio jako intiman trenutak i niko ne zna kakve zvukove možemo proizvoditi. Ostavite ga na miru - napisao je jedan njegov fan.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.