KARLEUŠA PONOVO TUŽILA CECU: Foto!
Foto: Printscreen

šok

KARLEUŠA PONOVO TUŽILA CECU: Foto!

Nema sumnje da ova estradna priča neće dobiti skorašnji epilog

Objavljeno:

Jelena Karleuša nedavno je otkrila da je tužba Svetlane Ražnatović protiv nje odbijena, te da je folk-diva dužna da joj nadoknadi sudske troškove u iznosu od 109.500, 00 dinara .

Međutim, rat između večitih rivalki, izgleda, dobija svoje novo poglavlje, jer je JK pokazala tužbu iz 2020. godine protiv folk dive.

Karleuša je na društvenoj mreži Instagram podelila primerak privatne tužbe protiv svoje dugogoišnju neprijateljicu, a sudeći po tekstu numere koja ide u pozdini Insta storija, Jelena je dobila ovaj slučaj.

Nema sumnje da ova estradna priča neće dobiti skorašnji epilog. Javnosti ostaje da s nestrpljenjem očekuje "nove epizode" i nove odevne kombinacije i ratove Jece i Cece.

1 / 4 Foto: Printscreen

Provokativne slike Jelene Karleuše iz Dubaija svakodnevno su punile su novinske stupce. Crna haljina sa dubokim šlicem je bila favorit.

JK je opštepoznata kao žena sa stavom, britkog jezika, na momente brutalno iskrena, što se mnogima ne dopada. Njen stav je "trn u oku" mnogima na našoj estradi. Uspešna karijeri i izgled doveden do savršenstva daju joj samopouzdanje koje malo ko ima. Žargonski rečeno, "puca beton" gde god ona kroči.

Tako je i u njenoj najnovijoj objavi na Instagramu. Izbacila je snimak svoje prepoznatljive crne haljine u kojoj je žarila i palila po ulicama Dubaija. Sem toga je pridodala i efekat anđeoska krila i oreol.

1 / 1 Foto: instagram/karleusastar

Odlazak u Dubai iskoristila povodom grandioznog nastupa iskoristila je i za odmor sa ćerkom, ujedno i snimanje brojnih provokativnih klipova i slika u bikinijima i elegantnim haljinama. Pesak Dubaija je idealan za tako nešto.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.