SNIMAK SNEKI IZ LIFTA U AKCIJI SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM NA MREŽAMA SE GLEDA I NE TREPĆE! Šamarčina KO VRATA! VIDEO
Snežana Babić Sneki, Foto: Damir Dervišagić

nikad viđeni snimak!

SNIMAK SNEKI IZ LIFTA U AKCIJI SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM NA MREŽAMA SE GLEDA I NE TREPĆE! Šamarčina KO VRATA! VIDEO

Zaboravljena scena dugonoge pevačice

Objavljeno: 23:44h
1 / 5 Foto: Kurir TV

Ona je jedna od nauspešnijih pevačica bivše Juge. Danas ima 55 godina i mnoge svoje hitove koje mnogi obožavaju.

Naime, sada se na TikToku pojavio snimak iz prošlosti u kojem glumi i Sneki. Da li je nastao povodom neke reklame ili filma nije poznato ali je svakako privukao pažnju jer je zaboravljen. Glumica iz lifta je štipnula Sneki za zadnjicu, a pevačica se okrenula i lupila šamar njenom partneru uz upozorenje. Pogledajte u video snimku ispod teksta kako je sve izgledalo:

Podsetimo, pevačica Snežana Babić Sneki, koja je nedavno govorila o razvodu od biznismena iz Nemačke, otvoreno je iznela svoj stav na temu samoće, koju većina žena danas smatra nečim negativnim, iako, kako Sneki kaže, to ima svojih velikih prednosti.

Da samoća i usamljenost nisu jedno te isto, smatra i pevačica kojoj prija da je sama i koja ističe da u tome ne vidi ništa loše.

"Mislim da je to velika greška i što se mene lično tiče, na samoću ne gledam kao većina žena sa negativne strane. Meni je samoća izvor inspiracije i to znači da mogu svoje vreme da organizujem kako želim. Znači da mogu da budem s partnerom i voljenom osobom kada želim, kada poželim da spavam sama - ja spavam sama. Kada ne želim da spavam sama, ja ne spavam sama", rekla je Sneki u emisiji Magazin In.

zabava, estrada, Snežana Babić Sneki
foto: Youtube printscreen

"Mislim da samoća ima mnogo, mnogo prednosti i da ne treba uopšte doživljavati loše reč samoća, a mnogi se zabezeknu u današnje vreme kao da je to nešto strašno. Nijedna žena koja je pametna, samosvesna, uspešna i ostvarena na bilo kom polju, ili čak na više polja, nije sama. Kad god jedna ostvarena žena hoće da napravi kompromis i ne posluša svoju intuiciju, ona je pogrešila", zaključila je pevačica koja i danas izgleda odlično kao i na početku karijere koju nikada nisu pratili skandali.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.