"SA PARTNEROM SAM KAD ŽELIM, A NEKAD POŽELIM DA SPAVAM SAMA!" Sneki progovorila o MUŠKARCIMA!
Snežana Babić Sneki, Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA

"SA PARTNEROM SAM KAD ŽELIM, A NEKAD POŽELIM DA SPAVAM SAMA!" Sneki progovorila o MUŠKARCIMA!

Sneki progovorila o odnosima

Objavljeno:

Pevačica Snežana Babić Sneki, koja je nedavno govorila o razvodu od biznismena iz Nemačke, otvoreno je iznela svoj stav na temu samoće, koju većina žena danas smatra nečim negativnim, iako, kako Sneki kaže, to ima svojih velikih prednosti.

1 / 5 Foto: Printscreen

Da samoća i usamljenost nisu jedno te isto, smatra i pevačica kojoj prija da je sama i koja ističe da u tome ne vidi ništa loše.

"Mislim da je to velika greška i što se mene lično tiče, na samoću ne gledam kao većina žena sa negativne strane. Meni je samoća izvor inspiracije i to znači da mogu svoje vreme da organizujem kako želim. Znači da mogu da budem s partnerom i voljenom osobom kada želim, kada poželim da spavam sama - ja spavam sama. Kada ne želim da spavam sama, ja ne spavam sama", rekla je Sneki u emisiji Magazin In.

Snežana Babić Sneki
foto: Zorana Jevtić

"Mislim da samoća ima mnogo, mnogo prednosti i da ne treba uopšte doživljavati loše reč samoća, a mnogi se zabezeknu u današnje vreme kao da je to nešto strašno. Nijedna žena koja je pametna, samosvesna, uspešna i ostvarena na bilo kom polju, ili čak na više polja, nije sama. Kad god jedna ostvarena žena hoće da napravi kompromis i ne posluša svoju intuiciju, ona je pogrešila", zaključila je pevačica koja i danas izgleda odlično kao i na početku karijere koju nikada nisu pratili skandali.

Bonus video:

Espreso čestitke: Kenan
00:11

Espreso čestitke: Kenan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media