ĐANI I BELIVUK SU IMALI BLISKI SUSRET: Pevač je ispričao SVE, ostaćete u ŠOKU!
Foto: Emilija Jovanović

opa

ĐANI I BELIVUK SU IMALI BLISKI SUSRET: Pevač je ispričao SVE, ostaćete u ŠOKU!

Đani je potpuno iskreno ispričao sva svoja iskustva sa kriminalcima

Objavljeno:

Radiša Trajković Đani se, gostujući u jednoj emisiji, dotakao svoje velike ljubavi prema fudbalskom klubu Partizan, koju mu je otac, inače, usadio. Svi u kući, naglasio je on, takođe su verni navijači ovog tima, osim supruge Slađane.

Sa druge strane, pevač je otkrio i kako mu je nekadašnji vođa „Principa", Veljko Belivuk, bio redovan gost na nastupima, ali da nije i jedini za koga je pevao.

- U mojoj kući svi navijaju za Partizan, sem moje supruge Slađe. Moj sin je takođe veliki fan Partizana. Volim da navijam i sa svim sportistima sam super. I sa Zvezdom, Partizanom i Radom - počeo je Đani u „Sceniranju", pa nastavio o tome kako je pevao na slavljima većine naših sportista poput Dekija Stankovića i Kolarova.

Gledao sam da „zapalim"!

1 / 2 Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

Što se tiče poznanstva sa Nevoljom, priča kako je „sa svima njima uvek bio šmekerski".

- Sve ih poznajem, dolazili su i po klubovima gde sam ja pevao. Ja sam šmekerski sa svima njima bio, uvek sam gledao da „zapalim". Nisam glumio budalu da ne dobijem „dlanove" bez veze - objasnio je pevač u pomenutoj emisiji.

Kako priznaje, međutim, par puta je zbog njih imao i neke nezgodne situacije na nastupu.

Zatekao sam se...

- Ako nešto mrzim to je nasilje. Zatekao sam se par puta. Ti klinci su malo pokvareni danas. Razbijaju čaše, prosipaju piće, njih upozore par puta i posle se čude što ih prebije obezbeđenje. Gledam svoj sto, pijem svoje piće i to je to.

1 / 3 Foto: Printscreen/pink

- Nisam nikada imao problem sa navijačima, slabo sam i pevao za njih. Uglavnom su dolazili na moje nastupe oni. Ja ne volim to nasilje, ali to su njihovi životi. Bukvalno sam fer prema svima. Ako me neko zamoli da otpevam još neku pesmu više, ja to uradim - ispričao je Trajković.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.