NAKON ŠTO JE DEJAN PRIZNAO DA JE DALILA GREŠKA I DA SE VRAĆA U VETERNIK OGLASIO SE DAVID: Kamen bi zaplakao!
Foto: Printscreen Zadruga/ Magazin In

emotivno

NAKON ŠTO JE DEJAN PRIZNAO DA JE DALILA GREŠKA I DA SE VRAĆA U VETERNIK OGLASIO SE DAVID: Kamen bi zaplakao!

Naime, David je na društvenoj mreži Instagram okačio fotografiju svog brata iz emisije "Premijera", te istakao koliko mu nedostaje

Objavljeno:

Nakon što je Dejan Dragojević otvorio dušu u današnjoj velikoj ispovesti i iskreno odgovarao na pitanja o prošlosti i odnosu sa Dalilom Dragojević, oglasio se njegov brat, David Dragojević.

1 / 4 Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Naime, David je na društvenoj mreži Instagram okačio fotografiju svog brata iz emisije "Premijera", te istakao koliko mu nedostaje.

- Nismo se se čuli ni pisali, al' jedan drugog pred ljudima uvek do neba smo dizali. Voli te brat - napisao je Dragojević u okviru svoje objave.

David Dragojević
foto: Printscreen

- Deki je sada odličan. Verujem da će biti istrajan i da se neće pokolebati, jer je postao svestan šta mu je ta žena uradila. Shvatio je da je najbolje po njega da prekine svaki odnos sa Dalilom. - priča pa nastavlja:

Ima još dosta do kraja, ali svakako mislim da se neće pomiriti i da je rešen u tome - rekao je prošle nedelje za "Pink" David, kojem se dopada stanje u kojem ovih dana gleda brata putem malih ekrana.

- Uvek sam ponosan na njega. Pravio je greške što se mirio i ponižavao, ali ko ih ne pravi?! Bitno je da sada polako shvata šta je sebi dozvolio, a nije trebalo. Žao mi je što nije u potpunosti svestan sebe i svojih kvaliteta. Sa nekim ženama ne može se drugačije, moraš da budeš grublji, iako nam nije to u prirodi - dodao je tad David.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.