SVA SREĆA IMAJU KAMERE NA KUĆI! Lopovi se NAMERAČILI na dom Zorice i Kemiša, SPREMALI PLJAČKU?!
Zoka, Foto: Dragana Udovčić

STRAŠNO

SVA SREĆA IMAJU KAMERE NA KUĆI! Lopovi se NAMERAČILI na dom Zorice i Kemiša, SPREMALI PLJAČKU?!

Oni su se mesecima unazad pripremali za ovu akciju.

Objavljeno:

Pevačica Zorica Brunclik i njen voljeni suprug Miroljub Aranđelović Kemiš doživeli su traumatično iskustvo prošle godine, jer su bili na meti opasnih lopova, koji su se, prema rečima njihovih komšija, nameračili da im opljačkaju porodičan dom.

Lopovi su se, kako prenose mediji, mesecima unazad pripremali za ovu akciju, a sve u cilju da opustoše pevačicu i harmonikaša, piše Scandal.

- Zorica i Kemiš su samo pukom srećom i uz Božju pomoć ostali neoštećeni. Ti lopovi su opasni, odavno oni tipuju ovde po Krnjači bogate kuće, ali i inače po Beogradu i okolini. A kod Zorke su se baš bili nameračili - objašnjava komšinica iz Krnjače i dodaje:

1 / 12 Foto: Dragana Udovičić

- Ali ipak ima Boga! Nisu te lopuže računale na to da kod Zorke u kući živi njen sin, a i Zlata je tu često sa ćerkom Milicom i mužem. Uostalom, imaju i alarm i video-nadzor. U svakom slučaju, nikad kuća nije prazna, u šta su se i lopovi uverili, pa sam čula da su odustali od pljačke. Neće da rizikuju da budu pohapšeni, ali nadam se i uzdam u pravdu da će ih sve izvesti pred lice pravde… Daće Bog da ih sve policija pohapsi, hohštapleri jedni.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso/Skandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.