OVO JE ČIST DOKAZ NJIHOVE SLOGE! Bogoljub Karić pokazao LJUBAV i POŠTOVANJE SNAJKI, ovako nešto nema SVAKA PORODICA
Bogoljub sa porodicom, Foto: Dragan Kadić

PRELEPO

OVO JE ČIST DOKAZ NJIHOVE SLOGE! Bogoljub Karić pokazao LJUBAV i POŠTOVANJE SNAJKI, ovako nešto nema SVAKA PORODICA

Predivna čestitika!

Objavljeno:

Biznismen Bogoljub Karić podelio je danas na društvenim mrežama snimak koji je oduševio sve.

Bogoljub Karic
foto: Nebojša Mandić

- Dragi moji, posebno mi je zadovoljstvo da našoj divnoj, dobroj i prelepoj snajki Hafi čestitamo jubilarni 70-ti rodjendan. Tim povodom naš brat Dragan, a njen suprug se ovom predivnom pesmom zahvalio za svu pažnju, ljubav i podršku kroz decenije zajedničkog života. Svedoci smo njihove velike ljubavi, njihovog prvog sudbonosnog susreta i te magije koja traje do danas - počeo je Bogoljub objavu i nastavio:

- Ljubav jedne devojke iz Livna, ćerke Derviša i Naze Mulic i momka iz sveštenicke porodice Karić iz Peći, naišla je na odobravanje i podršku cele porodice, naših prijatelja ali i patrijahalne sredine u kojoj smo živeli. Hafu i Dragana je spojila pesma i muzika, scena i publika, ljubav dovoljno snažna da prebrodi sva iskušenja, ali sigurno najveću radost im je donelo rodjenje njihovo četvoro dece, Saše, Simona, Jugoslava i Danijele.

1 / 4 Foto: Printscreen/facebook/Bogoljub Karić

- Život u Peći, ispod Rugovske klisure, pored reke Bistrice, pod zaštitom molitve Pećke patrijašije, bio je pravo porodično gnezdo Hafi i Draganu u kome su poštovanje i ljubav, podrška i razumevanje bili ključ za sve kasnije poslovne uspehe i porodičnu sreću. Četvoro dece, 13-toro unučadi i verujemo da uskoro stižu i praunuci je kruna jedne ljubavi koja traje više od pet decenija - naveo je Bogoljub i nastavio:

- Takvu ljubav je naša predobra snajka Hafa zaslužila, svojom nesebičnom pažnjom i trudom, stekla je poštovanje svoje dece i unuka ali i šire porodice i prijatelja.Uvek nasmejana, vesela, uvek spremna da zapeva,nosi u sebi neku lepu i pozitivnu energiju, koja i danas pleni. Zbog svega što jesi, draga naša Hafo, želimo ti dobro zdravlje,puno radosti i sreće uz tvoje najmilije, da još decenijama se družimo uz tvoj predivni glas i pesme.

- Uzivajte uz ovu pesmu, sanjajte o takvim bezuslovnim ljubavima, tražite uvek motiv više, da tu ljubav uzdignete. Draga Hafo, volimo te kao tada kada si ušla u naš dom i naša srca, ali sada znamo i želimo da se zahvalimo za sve što si za nas činila, za sve divne zajedničke trenutke. Mi te volimo, a Bog neka te čuva. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - zaključio je biznismen.

Bonus video:

00:07

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.