KRILI KAO ZMIJA NOGE! Ovo je NAJVEĆE BOGATSTVO porodice Karić: NIKAD VIĐENO SVE DO SAD!
Foto: Dragan Kadić

AUUUU!

KRILI KAO ZMIJA NOGE! Ovo je NAJVEĆE BOGATSTVO porodice Karić: NIKAD VIĐENO SVE DO SAD!

Unuke Bogoljuba Karića njegova su najveća radost

Objavljeno:

Biznismen Bogoljub Karić poznat je kao izuzetno porodičan čovek, kome je porodica na prvom mestu i za koju sve čini.

On neretko oduševljava ljude iz okruženja koji su mu bliski, različitim gestovima, a nedavno je oduševio i svoje pratioce na društvenim mrežama fotografijom svojih unuki i emotivnom porukom.

Unuke Bogoljuba Karića, Kasia i Eva, uživaju poput nekih princeza, a brižni deka sa njima provodi vreme i posvećuje im najlepše reči.

Bogoljub Karic
foto: Printscreen/facebook

- Dragi moji, u društvu petorice braće naše dve unuke Kasija i Eva bukvalno uživaju kao dve princeze. Braća im ugađaju, ispunjavaju sve želje i čuvaju ih u školi i van nje. A pošto je našoj prelepoj Kasiji rodjendan, okupili smo se da ga proslavimo i uz pomoć sve dece smo napravili iznenađenje. Kasia, ćerka naše ćerke Jelene i zeta Gorana Lazarevića, puni 8 godina i možemo da kažemo da je od rođenja bila dobra i nežna devojčica, uvek nasmejano i veselo dete. Mada je sada đak i mora da se posveti i školi, ali to je shvatila kao veoma bitnu obavezu i već govori ruski i engleski jezik i svakodnevno ih usavršava. Draga naša Kasia, znamo koliko su tvoji roditelji, ponosni i zahvalni Bogu što imaju takvu ćerku. Ovim povodom ćemo ti poželeti da budeš zdrava, vesela, srećna, vredna i odgovorna. Da kroz život hodas sigurnim korakom, da ti roditelji budu uzor i podstrek da budeš bolja u svemu, a njihova ljubav da ti bude sigurna baza za sve odlaske i povratke, da te čuva od svakog zla ali i daje snagu da sve svoje planove ispuniš - glasio je deo Bogoljubove objave.

- A vama svim roditeljima želimo da svojoj deci i unucima dajete puno ljubavi, poštovanja, razumevanja i vremena. Kada im poklonimo vreme, poklonili smo im deo sebe, toplinu i sigurnost. Živela i srećna nam bila. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - napisao je on na "Fejsbuku" .

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.