OVO JE PRAVO LICE SEVERINE VUČKOVIĆ! Da li je moguće da je ovo stvarno ona?! ŠTA SE DESILO? (FOTO)
Foto: Instagram printscreen/severina

zaintrigirala

OVO JE PRAVO LICE SEVERINE VUČKOVIĆ! Da li je moguće da je ovo stvarno ona?! ŠTA SE DESILO? (FOTO)

Zli jezici bi rekli da je previše koristila Fotošopa, ali ipak je u pitanju osvetljenje i poza, koja značajno utiče na finalni rezultat fotografije.

Objavljeno: 12:42h

Izgled Severine Vučković gotovo uvek je jedna tema domaćih i regionalnih medija, budući da su mišljenja podeljena. Dok jedni smatraju da je jedna od najlepših žena u regionu, drugi komentarišu kako često obrađuje svoje fotografije na društvenim mrežema.

Budući da većina javnih ličnosti neretko “popravi” neku svoju fotografiju koja završi na “Instagramu” , tako ni, čini se nakon objave koja se pojavila, ni Severina nije izuzetak.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen

Naime, na jednoj “Instagram” stranici pojavo se kolaž dve Severinine fotografije - jedne koju su uslikali mediji, i druge koju je pevačica objavila na svom profilu.

Iako je na prva pomenuta fotografija “uhvaćena” dok razgovara i lice joj ima nezgodan izraz, u odnosu na njenu fotografiju koju je sama uslikala, mnogi su uočili razliku. Zli jezici bi rekli da je previše koristila Fotošopa, ali ipak je u pitanju osvetljenje i poza, koja značajno utiče na finalni rezultat fotografije.

Bilo da jedno smatraju da ne liči na sebe, Severina, koja je u petoj deceniji života izgleda bolje od nekih svojih mlađih koleginica, te pleni lepotom i elegancijom kako god da se uslika.

Bonus video:

02:56

SEVERINA BACALA CRNU MAGIJU MILANU? Novinarka otkrila nove šok detalje

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.