MILAN POPOVIĆ: Severina i Kojići ZANEMARUJU I KORISTE moje dete! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

tata JE OGORČEN

MILAN POPOVIĆ: Severina i Kojići ZANEMARUJU I KORISTE moje dete! (FOTO)

Oglasio se brižni otac i opleo po dojučerašnjoj ženici
Objavljeno:

"Ovo je čista kleveta i za nju će neko ozbiljno da odgovara. Niko mene nije prijavio za nasilje u porodici. Severina Kojić me je prijavila Centru za socijalni rad, a Centar je tu prijavu po službenoj dužnosti prosledio policiji. Koliko je ta prijava lažna govori to što ni posle dve i po godine nisam bio ni na saslušanju ni u policiji ni u Tužilaštvu", dodaje Milan i tvrdi da u ovoj borbi njegov cilj nije da malog Aleksandra otme majci.

"Moj cilj je zajedničko podeljeno roditeljstvo, koji podjednako i kvantitativno i kvalitativno utiču na odgajanje deteta. Ja se za to zalažem i u ime svih očeva i u Srbiji i u Hrvatskoj."

foto: Printscreen/ Instagram/ Severina

"Konkretan primer. Majka je zanemarila dete i ona je morala odmah da me obavesti, ali nije i time je prekršila zakon. A ja sam zadržao dete koje je bilo bolesno, obavestio Centar i zatražio privremenu meru. Sud zbog tromosti nije reagovao i ja sam se našao u krivičnom delu, a postupio sam u najboljem interesu mog deteta. I po zakonu. Shvatate paradoks, postupim po zakonu, ali zbog tromosti suda nađem se u krivičnom delu."

(Espreso.co.rs/blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.