NAŠA LEPA GLUMICA SE VERILA ZA REDITELJA SERIJE U KOJOJ GLUMI: Za Espreso otkrila da li ima PRIVILEGIJE!
Tanja, Foto: Privatna arhiva

divno!

NAŠA LEPA GLUMICA SE VERILA ZA REDITELJA SERIJE U KOJOJ GLUMI: Za Espreso otkrila da li ima PRIVILEGIJE!

Prvi put je odgovorila na ovakva pitanja.

Objavljeno: 10:45h

U drugoj sezoni serije "Igra sudbine" Tanja Pavlović je glumila sekretaricu glavnog negativca ove serije Ritera, koga je, u seriji, na kraju čak i prijavila policiji i on je završio u zatvoru. Tanjin verenik Marko Jovičić je bio kasting direktor druge sezone, a reditelj treće sezone, koja od večeras kreće da se emituje.

1 / 7 Foto: Privatna arhiva

Na početku razgovora pitali smo Tanju otkud uopšte ona u glumačkim vodama.

– Uplivala sam sasvim neplanirano u glumačke vode, što bi se reklo "igrom sudbine". Oduvek sam volela da budem ispred objektiva i kamere. Radila sam razne reklame i modeling mi je bio dodatni posao. Uvek su me privlačila kreativna zanimanja i volim da se bavim nečim što svakodnevno donosi nove izazove. Zato je gluma nešto u čemu sam se pronašla i što me čini srećnom.

Da li si zbog verenika imala protekcije na snimanjima serije?

– Na snimanjima smo svi jednaki i nemam apsolutno nikakve protekcije zbog toga što mi je verenik reditelj. Kada smo snimali drugu sezonu to nije bio slučaj, na setu je bio drugi reditelj i moram priznati da mi je tada bilo lakše nego sada kada je Marko uvek prisutan na setu.

Kako te gledaju ostali glumci na snimanjima? Jesu možda u početku imali neku rezervisanost kada si ti u pitanju? Da li te je neko od glumaca iznenadio na snimanju serije?

– Na snimanjima je uvek vesela i opuštena atmosfera. To je jedna velika porodica koja je otvorena za nove ljude, tako da nisam imala nikakve neprijatnosti. Većinu glumaca sam upoznala i pre nego što sam zaigrala u seriji. Družili smo se i putovali zajedno tako da nije postojala nikakva rezervisanost sa njihove strane. Iznenadili su me prijatno svi glumci. Ne bih mogla nikoga posebno da izdvojim. Zaista su svi kulturni, odmereni i pre svega veliki profesionalci. Serija se snima brzim tempom i oni su u stanju da se nose sa svim izazovima i vremenskim rokovima koje nameće ova vrsta projekta. Tanja je u drugoj sezoni glumila u 20 epizoda, a glumi i u novoj sezoni. Ponovo će biti sekretatica, samo, kako je za Espreso otkrila, u novoj sezoni će dobiti novu šeficu.

Inače, Tanju je Marko zaprosio prošle godine u dalekoj državi Šri Lanka. Pogledajte kako je ona tada izgovorila "Da!".

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.