MILICA MILŠA OTKRILA ZAŠTO NE FARBA JAJA OVE GODINE: Vežu je VELIKE EMOCIJE za Vaskrs, a 2021. je DRUGAČIJA
Foto: Printscreen Instagram/milicamilsaisakovic

svaka čast!

MILICA MILŠA OTKRILA ZAŠTO NE FARBA JAJA OVE GODINE: Vežu je VELIKE EMOCIJE za Vaskrs, a 2021. je DRUGAČIJA

Njen suprug ovo putovanje koristi u skroz drugačijem maniru.

Objavljeno:

Milica Milša i Žarko Jokanović otputovali su još početkom protekle nedelje u Vrnjačku Banju, gde glumica provodi vreme odmarajući se od napornih snimanja serije “Igra sudbine”. S druge strane, njen suprug ovo putovanje koristi u skroz drugačijem maniru, i to za pisanje nove knjige.

Milica Milša
foto: instagramscreen

Pored toga, odmor u banji biće i specifičan po tome, što glumica danas neće farbati jaja jer Uskrs slave van prestoničkog doma.

- Ove godine Uskrs ćemo provesti u Vrnjačkoj Banji, ovo je prvi put da nećemo proslaviti kod kuće. Inače svake godine na Veliki petak farbam jaja, za Uskrs pravim razne đakonije i porodično proslavljamo ovaj veliki praznik - kaže za “Blic” Milica, i dodaje da uživa u bojenju jaja, te da je odskoro zavolela i jednu starinsku tehniku farbanja:

Milica Milša
foto: Printscreen

- Jaja sam do prošle godine farbala različitim bojama, a prošle samo u lukovini, i to mi se najviše i dopalo. Volim i da ih ukrasim sličicama i stavim u kristalnu činiju Žarkove baka Jele.

Za Milicu je ovaj hrišćanski praznik jako emotivan, jer joj vraća divne uspomene iz detinjstva. Jedna od njih je i kada na vrata pokuca Uskršnji zeka koji nosi darove.

Milica Milša
foto: Printscreen

- Još kao mala, s mamom sam farbala jaja, Uskrs smo proslavljali porodično, a ja sam željno iščekivala da Uskršnji zeka donese razne čokolade i bombone koje sakrije svuda po kući. Onda ja razdragano idem iz prostorije u prostoriju i otkrivam gde ih je to zeka sve sakrio. I kad je moj sin Antonije bio mali, isto nas je Uskršnji zeka redovno posećivao - priča Milša, i otkriva koliko ona i Žarko pridaju pažnju običajima danas:

- Iskreno verujemo u Boga i još u roditeljskom domu smo slavili sve praznike, tako smo nastavili i dan-danas.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.