PREGRŠT GROZNIH TVITOVA IZAZVALI BES! Mina Vrbaški u emisiji žestoko OTRESLA HEJTERE, SVE SE PUŠI! (VIDEO)
Mina, Foto: Emilija Jovanović

hit!

PREGRŠT GROZNIH TVITOVA IZAZVALI BES! Mina Vrbaški u emisiji žestoko OTRESLA HEJTERE, SVE SE PUŠI! (VIDEO)

Bila je iskrena i oštra!

Objavljeno:

Došlo je vreme da i bivšu zadrugarku Minu Vrbaški ugostimo u našoj emisiji Espreso Tviter gde će se součiti sa svim zlim, negativnim, ali i duhovitim i zanimljivim komentarima koji se pišu o njoj.

1 / 6 Foto: Privatna arhiva

Iako nije trenutno učesnica “Zadruge 5” ne prestaje da se spominje u rijalitiju, kao i u medijima, a ona je sada rešila da odgovori na sve oštre komentare koje dobija na Tviteru.

Na Tviteru se pojavila Minina fotografija koja je mnoge šokirala. Na njoj njeno lice izgleda jako naduto, budući da je radila dosta korekcija na sebi, pa je dobila i mnogo negativnih komentara na račun toga.

Mina Vrbaški
foto: Tviter printscreen/punoljetan

Ovu sliku sam videla i sama sam se uplašila. Malo sam preterala sa svim ovim čudima. Krenula sam da topim sve i vraćam se prirodnom izgledu - otkrilaa je Mina za Espreso.

Bivšu zadrugarku su podsetili na to kako je nekada izgledala sa kratkom kosom, a ona je i sama poručila da je svesna svoje lepote.

Mina Vrbaški
foto: Tviter printscreen/joksicaaabejbe

Sećam se alkica i kratke kose. Tada sam bila skroz prirodna, ali kroz godine sam se menjala. Sada gledam da kako se osećam tako se i oblačim, imam tak vu frizuru. Retko kojoj devojci stoji skroz kratka kosa. Nema svako ovako lepe crte lica kao ja, ja sam svesna svoje lepote, pa videćemo, možda se i ošišam - izjavila je Vrbaški.

Ostale škakljive tvitove kao i odgovore rijaliti zvezde pogledajte u videu ispod:

Podsetimo, Mina je nedavno bila gošća Espreso portala i u specijalnom intervjuu otkrila sve detalje odnosa sa Mensurom, svađom sa Majom Marinković, odnosu sa svojim ocem, novoj sezoni Zadruge, kao i vradžbinama koje je Dalila navodno bacila Dejanu.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.