TRAGAČICA IZ POTERE JE POBRALA SIMPATIJE PUBLIKE I VEŠTO SKRIVALA SVOJE ZANIMANJE: Malo ko zna šta je po struci!
Foto: RTS youtube printscreen

OPA

TRAGAČICA IZ POTERE JE POBRALA SIMPATIJE PUBLIKE I VEŠTO SKRIVALA SVOJE ZANIMANJE: Malo ko zna šta je po struci!

Milan Bukvić je u srećnoj vezi od svoje 14. godine.

Objavljeno:

Milica Jokanović, Milorad Milinković, Žarko Stevanović i Milan Bukvić pobrali su sve simpatije gledalaca, a dok neki od njih vešto kriju svoj ljubavni status, drugi s ponosom ističu da im na emotivnom planu ide jednako dobro kao i u kvizovima.

Žarko Stevanović i Milan Bukvić u dugogodišnjim su srećnim vezama. Žarko sa devojkom Jelenom Janković, a Milan sa izabranicom kojoj ne želi javno da otkriva identitet

Milan Bukvić je u srećnoj je vezi od svoje 14. godine. Jednom prilikom za medije je izjavio:

- Taj detalj pomenuo sam na kastingu, nisam očekivao da će stići do javnosti. Ali, kad je već tako, reći ću da pomenuti džemper simbolizuje zajedništvo. Sve što radim je koliko moje, toliko i njeno. Znamo se od kada smo imali 14 godina. To je dečja ljubav koja i danas živi iako, kao svaka veza, ima uspone i padove - ispričao je Milan.

1 / 5 Foto: RTS Printscreen

Reditelj Milorad Milinković pre četiri godine razveo se od glumice Jelene Đukić, sa kojom ima ćerku Divnu.

Njegova supruga je jednom prilikom za medije izjavila:

- Imamo dete o kome vodimo računa zajednički. Sporazumno i civilizovano smo se razišli i ostali smo u korektnim odnosima. Kada se prekine neki emotivni odnos - on je prekinut. Posle toga ljudi ostaju bliski jedino ako imaju nešto što ih veže, a u našem slučaju to je dete. Trudimo se da njoj bude dobro i da izraste u zdravu i stabilnu ličnost - otkrila je Jelena.

Jedina tragačica u "Poteri", šarmantna Milica Jokanović, o svom emotivnom životu nikad nije pričala za javnost. Iako je delila pojedine detalje o porodici, teškoj životnoj priči i gubitku posla, o tome da li ima emotivnog partnera nije želela da priča za medije.

Podsetimo, Milica je po struci diplomirana pravnica, a poreklom je iz Zenice.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso / Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.