ELEKTRA ELIT ZNA ZNANJE! Objavljen privatni video transrodne pevačice: LJUBI SE SA NOVOPEČENIM MUŽEM U USTA!
Foto: Igor Živković

opa!

ELEKTRA ELIT ZNA ZNANJE! Objavljen privatni video transrodne pevačice: LJUBI SE SA NOVOPEČENIM MUŽEM U USTA!

Zaintrigirala narod!

Objavljeno:

Elektra Elit, transrodna pevačica, pre nekoliko dana šokirala je kada je u medijima procurela informacija da je uplovila u brak sa sportistom i biznismenom Nenadom Vujanovićem.

Danima se spekulisalo da li je u pitanju pravi brak ili marketinški trik, ali sada je Elektra napravila snimak u kom se vidi kako ljubi navodnog muža.

Elektra Elit
foto: Igor Živković

Na privatnom snimku se vidi kako se ona, i njen navodni muž ljube a da li će ovim potezom uspeti da ubedi sve u istinitost ove priče... pitanje je. Ono što je posebno sumnjivo, jeste da ova pevačica ne želi da daje izjave na temu "braka".

Elektra Elit
foto: Privatna arhiva

Podsetimo, transrodna pevačica Elektra Elit, koja je javno otkrila da se bavi prostitucijom, udala se navodno u Mostaru za biznismena i sportistu Nenada Vujanovića. Elektra je pre 13 godina prestala da bude muško i promenila pol. Iza sebe ima brak i dvoje dece, koja nijednog trenutka nisu osudila njenu odluku. Sin i ćerka su ponosni na nju, a "tata" će je zvati do kraja života. Kako je otkrila, bivša supruga joj je danas prijateljica.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.