POSTALA JE SEBI PRIORITET I NIKADA LEPŠA: Edo je zbog Dragane ostavio Zilhu danas je OZBILJNA PUCAČICA,top RIBETINA
Foto: Printscreen

top foto!

POSTALA JE SEBI PRIORITET I NIKADA LEPŠA: Edo je zbog Dragane ostavio Zilhu danas je OZBILJNA PUCAČICA,top RIBETINA

Edis Fetić je odnedavno opet slobodan čovek jer je prekinuo svoju ljubavnu priču i sa Draganom Mitar.

Objavljeno: 19:13h

Odnos čuvene trojke koja je tresla Zadrugu 3 u kojoj je učesnik rijalitija i tadašnji ljubavnik Dragane Mitar, Edis Fetić stavio tačku na svoj brak sa suprugom Zilhom Karišik koja mu je izrodila troje dece uzdrmao je Srbiju.

1 / 9 Foto: Privatna arhiva

Svi su se tada pitala kako izgleda Edisova žena koju je ostavio zbog Mitrove i naišli na iznenađenje. Izuzetno lepa i zgodna sa dobrim poslom.

Njihov susret u Novom Pazaru u Centru za socijalni rad ispratila je cela javnost a zbog javne prevare koju je doživela od strane supruga Zilha je bila izričita da stavi tačku na svoj brak sa Edisom i tada su dogovorili sve i oko viđanja dece.

Edis je nakon toga nastavio svoju ljubavnu romansu sa Draganom sa kojom je provodio i letovanja i zimovanja, slavio rođendane. Činilo se da je sve u najboljem redu i da uživaju u ljubavi do nedavno kada je Mitrova objavila da više nije sa Edisom a kao razlog je navela razočarenje i laganje ali nedorečena do kraja. Objavljivala je na svom Instagram profilu njegove poruke u kojima joj piše da se smiri, javi na telefon itd... Ali ona je ostala nepokolebljiva i uplovila u romansu sa novim muškarcem.

Fetić je u tom periodu objavljivao slike sa Zlatibora a kako se čini i po objavama na profilu njegove žene da su tamo bili zajedno sa decom. Da li je to bio razlog Draganine ljutnje, možda? To znaju samo ona i Edo. Ipak po svemu sudeći iako nisu zajedno Zilha i Edis imaju idiličan odnos ako ništa drugo da deca ne trpe, a njegovu bivšu ženu smo posle duže mogle vidieti u kakvom je izdanju danas. Lepote joj ne manjka, čak je i lepša a čini se i da blista, fotografije na Instagramu su joj i više nego zavodljive na kojima je mahom nasmejana.

Zilha Fetić
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, nakon objave na instagramu, gde je Dragana Mitar obavestila svoje pratioce da je stavila tačku na svoj odnos sa Edisom Fetićem, dala je i intervju za medije gde je pojasnila svima da li je to konačna odluka i koji je razlog toga.

Tada se oglasio i Edis Fetić za Srbiju danas, te rekao njegovu stranu priče.

Kako je naveo,otišao tamo gde mu je lepše:

- Povukao sam se skroz iz medija, uživam na odmoru sa porodicom...Otišao sam tamo gde mi je bolje i gde sam srećan...

- Pravo da ti kažem, nema veze sa bilo kim, svako na svoju stranu... - zaključio je Edo za medije.

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milan Milošević

(Espreso/A.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.