OVO JE PRAVA ISTINA O DUŠKU TOŠIĆU! Neoborivi dokazi koje neće moći da ospori i opovrgne!
Foto: Profimedia

otkriveno

OVO JE PRAVA ISTINA O DUŠKU TOŠIĆU! Neoborivi dokazi koje neće moći da ospori i opovrgne!

Naime, kao štićenik doma Duško je počeo da trenira fudbal, a predanim i napornim radom, celodnevnim treninzima na školskom terenu, uspeo je da stigne ovde gde je danas.

Objavljeno:

Teško detinjstvo i trnovit put do uspeha Dušku Tošiću su samo pomogli da danas više ceni i uživa u svemu što ima, te da svoju decu uči pravim vrednostima.

Naime, malo ko i dalje zna da detinjstvo poznatog fudbalera nije bilo popločano zlatom i posuto ružama, već da se debelo namučio za sve što danas ima. Duško je odrastao u Orlovatu, selu nadomak Zrenjanina. Međutim, njegovi roditelji zbog siromaštva nisu imali mogućnosti da mu obezbede pristojno odrastanje, pa su ga poslali u Dom učenika.

Duškov otac Milorad smatrao je da je za njegovog sina bolje da živi tamo, umesto u siromaštvu porodičnog doma.

1 / 5 Foto: Beta/BranislavBožić/Ev

- Moj Duško je bio nekoliko godina u internatu da bi se školovao i igrao fudbal, tamo je imao redovne obroke, što je za dete u razvoju veoma važno. Sad je veoma uspešan i mnogo smo ponosni na njega. Ostvario je svoj san. Živi u velikom gradu - rekao je svojevremeno Milorad Tošić.

Fudbaler nikada nije ni pokušavao da sakrije da živeo u Domu učenika srednjih škola "Angelina Kojić - Gina", gde je proveo 3 godine i gde mu je, zapravo, i određena dalja sudbina.

Naime, kao štićenik doma Duško je počeo da trenira fudbal, a predanim i napornim radom, celodnevnim treninzima na školskom terenu, uspeo je da stigne ovde gde je danas.

Danas, kada se poseti Orlovat, može se videti da je Duško svojoj porodici obezbedio baš sve što su želeli. Nisu u selu pravili megalomanske kuće i vile, već lepu kuću normalne veličine, u kojoj će imati sav potrebni komfor za život.

Duško Tošić
foto: Damir Dervišagić

Gospođa koja je hranila Duška Tošića

Njegova supruga Jelena Karleuša jednom prilikom se osvrnula na Duškov život, ali i zbog čega joj je on zabranio da loše komentariše kristinu Kiju Kockar.

"Nemam ništa protiv Kije, ali ima jedna zanimljiva priča. Moram je reći iako nisam planirala. Ispričao mi je Duško, moj muž. Kada sam ja imala žestoke napade na nju, on mi je rekao: 'Nemoj više da je diraš zato što je njena majka pomagala kad sam ja bio mali i kad sam bio jako siromašan i nisam imao šta da jedem. Njena majka mi je davala ručak u jednom restoranu gde je ona radila'. Tako mi je Duško rekao, živa istina", otkrila je Jelena jednom prilikom u emisiji "Ami G show".

U kući živi Duškova majka Nikoleta, s obzirom na to da je oca izgubio u septembru 2018. godine. Vest ga je dočekala u Kini, odakle je prvim jutarnjim letom stigao u Srbiju.

Ovaj uspešni sportista ceo život živi fudbal.

Za Srbiju je uvek davao i više od 100% sebe, a zbog odlaska na Olimpijske igre 2008. godine bio je šikaniran u klubu, jer mu tadašnji klub Verder to nije dozvolio.

Bio je miljenik navijača, u svakom klubu u kom je igrao. Verovatno, sa razlogom.

Duško Tošić
foto: Marina Lopičić

Bonus video:

00:10

DUŠKO TOŠIĆ UČIO KINEZA DA PSUJE: Evo koje srpske psovke je savladao njegov saigrač (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.