LEPU LUKIĆ PRISILNO TERALI DA IM PEVA, PEVAČICA PRIZNALA: "Da li mislite da sam smela da ih odbijem?"
Foto: Printscreen

šok

LEPU LUKIĆ PRISILNO TERALI DA IM PEVA, PEVAČICA PRIZNALA: "Da li mislite da sam smela da ih odbijem?"

Iako je u prvi mah imala bojazan od njih, kako kaže, prema njoj su se ophodili kao prema dami

Objavljeno:

Karijera Lepe Lukić je osamdesetih godina bila na vrhuncu, a pevačica je bila veoma tražen i rado viđen gost na slavljima. Nije nepoznanica i da se družila sa žestokim momcima Ljubom Zemuncem i Radetom Ćaldovićem Ćentom kojima je i često pevala.

Iako je u prvi mah imala bojazan od njih, kako kaže, prema njoj su se ophodili kao prema dami.

-- Prema meni su bili predivni. Ljuba Zemunac, Ćenta, oni su mi napravili jednu svadbu u Frankfurtu. Ko se pravio važan pevač, oni su ga vukli za nos. Mene nisu nikad. Njima se dopadalo što sam ja pri zemlji bila. Kad su jednom došli u restoran u kom sam pevala, konobar mi kaže da me Ljuba Zemunac zove da dođem za njihov sto. Mislite da sam to smela da odbijem - prisetila se Lepa.

Ona ne krije da su je žestoki momci tada angažovali da peva na svadbi njihovog prijatelja i da je tada ugovorila dobar honorar.

1 / 6 Foto: Stefan Stojanović/ Mondo, Kurir TV

- Oni odmah pitaju hoću li da pevam na svadbi, a ja ne znam da li smem ili ne smem da odbijem. Pitali me koliko košta, ja im kažem da neću da uzmem ništa. Pazi šta govoriš, nemoj ništa, nemoj da se foliraš, kažu oni meni, a ja im kažem da ću da im pevam, ali da neć da naplatim. A oni meni: „Govori cifru”. Ja mislim prete mi. Navalili oni da kažem cifru i ja kažem 3.000 maraka. Pruža on ruku i dogovoreno - priča pevačica koja kaže da su je maksimalno ispoštovali i da je bilo ludo slavlje.

- To su takva gospoda bila, a da sam se ja nešto k*rčila bilo bi to vičenje nosića. Tako su doživljavali pevači koji su se pravili važni. Arkan me je mnogo voleo, on posebno, čak i Giška - ne krije Lepa i dodaje, da ju je on oduševljavao:

- Ne znam, mnogo je lep, a kad je prišao samo što se nisam zaljubila, a kad mi je rekao Zoran da je to Giška odmah sam se uplašila. Ali on je toliko bio dobar čovek. Posle kad je poginuo, bilo mi je žao - ispričale je Lepa Lukić u emisiji „Grand Magazin”.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.