ŽIVOT IGORA KOJIĆA NAKON RAZVODA SA SEVERINOM OBAVIJEN VELOM MISTERIJE: Otkriveno njeno PRAVO STANJE, ovo je istina
Foto: Dragan Kadić

da li pati?!

ŽIVOT IGORA KOJIĆA NAKON RAZVODA SA SEVERINOM OBAVIJEN VELOM MISTERIJE: Otkriveno njeno PRAVO STANJE, ovo je istina

Instagram beleži da često obilazi manastire, kao i popularne beogradske restorane, gde se, nasmejan i raspoložen, može sresti sa prijateljima.

Objavljeno:

Zvaničnim saopštenjem koje je u avgustu prošle godine uputila javnosti Severina Vučković definitivno je stavila tačku na šestogodišnji brak sa Igorom Kojićem.

‒ Odluku o razvodu doneli smo zajednički i sporazumno, te je nećemo dodatno komentarisati, kao što nismo komentarisali ni našu razdvojenost. Posvećenost sinu i borba za starateljstvo u mom su punom fokusu proteklih dvadeset meseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću sveta.

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram

Šest meseci kasnije, na Igorovom profilu na Instagramu nema više ni jedne fotografije sa Severinom, ali je ostavio dve sa njenim sinom Aleksandrom, što potvrđuje reči njegovog oca Dragana Kojića Kebe koji je nedavno izjavio da im dečak veoma nedostaje.

Nakon što je skinuo burmu, Igor se povukao u okruženje porodice i najbližih prijatelja. Na društvenim mrežama nije preterano aktivan, osim što povremeno objavi neku fotografiju sa ocem. Instagram beleži da često obilazi manastire, kao i popularne beogradske restorane, gde se, nasmejan i raspoložen, može sresti sa prijateljima.

Igor Kojić
foto: Instagram

Bonus video:

04:15

Dragan Kojić Keba posvetio pesmu OTAC MI JE BOG Novaku Đokoviću

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.