NJENU AKCIJU SA ZADRUGAROM U KOKOŠINJCU JE GLEDALA CELA SRBIJA: Nakon toga je PROMENILA ŽIVOT, ali i IZGLED! (FOTO)
Zadrugari u akciji, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

hit

NJENU AKCIJU SA ZADRUGAROM U KOKOŠINJCU JE GLEDALA CELA SRBIJA: Nakon toga je PROMENILA ŽIVOT, ali i IZGLED! (FOTO)

Imala je brojne skandale, a sada se smirila!

Objavljeno:

Nadežda Biljić u centar pažnje je došla kada je ušla u rijaliti, a pre toga učestvovala je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", kao i "Pinkove zvezde".

Nadežda je tokom rijaliti karijere prolazila kroz zaista paklene situacije, pa čak završavala i na teškim lekovima zbog pshičkog stanja. U rijaliti "Zadruga 4" Biljićeva je ušla kao gost, kako bi se suočila sa partnerom Tomislavom Tomom Panićem, koji ju je tada prevario sa zadrugarkom Paulom Hublin.

1 / 8 Foto: Printscreen

Međutim, nakon što su izašli iz rijalitija, Toma je doneo važnu odluku u svom životu i zaprosio Nadeždu nasred Valjeva. Ovo su svakako svi očekivali, budući da su Nadežda i Toma dobili sina Longa. Kako je vreme prolazilo situacija između ovog estradnog para postajala je sve bolja i bolja, a sada su isplivale nove fotke pevačice.

Naime, na Instagram profilu Nadežda je pokazala pratiocima koliko se promenila, pustila je kosu, nabacila koji kilogram, a fanovi su oduševljeni njenim novim izgledom.

Miki Đuričić, nadežda biljić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Podsetmo, Miki Đuričić i Nadežda Biljić , dok su zadrugari proslavljali Vaskrs, prepustili su se strastima 2018.godine i u kokošinjcu imali žestok seks,, misleći da nema kamera i da će sve ostati samo između njih dvoje. Svi su imali snimak ovog odnosa u telefonu, a mediji su brujali o njihovom nepromišljenom potezu.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.