GLEDAJ MAJKU, BIRAJ ĆERKU! CECA I ANASTASIJA ŽARE I PALE DALEKO OD SRBIJE: Pokazale HOT tela! (FOTO)
Anastasija Ražnatović, Ceca Ražnatović, Foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija/cecaraznatovic

vrele

GLEDAJ MAJKU, BIRAJ ĆERKU! CECA I ANASTASIJA ŽARE I PALE DALEKO OD SRBIJE: Pokazale HOT tela! (FOTO)

Majka i ćerka prave bombe

Objavljeno:

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović pokazala je zanosnu figuru u malenom crnom bikiniju.

Naime, ona je je poznata kao neko ko vodi računa o svom fizičkom izgledu, a napornim treninzima je dovela svoje telo do perfekcije, o čemu svedoče i fotografije u kupaćem kostimu kojima s vremena na vreme obraduje pratioce na Instagramu.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Ona inače često prikazuje kako uživa u svakom trenutku, a sada je rešila da se odmori kraj mora, te je pozirala na plaži u Dubaiju u crnom minijaturnom bikiniju i još jednom pokazala koliko je zgodna, te su se svi na plaži okretali za njom.

Da je pevačica rešila da se odmori, pokazuje i to da je u ruci držala kafu, a nema sumnje da će joj lepo vreme i sunce "napuniti baterije".

Komentari na mrežama su se odmah nizali i mnogi su mišljenja da nikada nije bila zategnutija, a neki su se divili njenom stomaku koji je potpuno ravan.

Inače, Anastasijina majka, folk zvezda Ceca Ražnatović takođe je na odmoru u toplijim krajevima, a sada je objavila fotografiju u bikiniju koja je oduševila sve.

Mnoge poznate ličnosti kao i fanovi odmah su nanizali komentare ispod njene objave gde pozira na suncu i ističe atribute, a ljudi ne mogu da odluče koga pre da gledaju - Cecu ili Anastasiju.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.