ANASTASIJA DONELA ODLUKU KO GROM IZ VEDRA NEBA: Posle dužeg premišljanja ODABRALA NJEGA, Đorđe NIJE OČEKIVAO!
Foto: Nemanja Nikolić

šok!

ANASTASIJA DONELA ODLUKU KO GROM IZ VEDRA NEBA: Posle dužeg premišljanja ODABRALA NJEGA, Đorđe NIJE OČEKIVAO!

Odluka Anastasije Ražnatović iznenadila je njenog izabranika Đorđa Kuljića, ali i njenu publiku

Objavljeno:

Svi dobro znaju da je Cecina ćerka uplovila u muzičke vode i da je u vezi sa Đorđem Kuljićem sa kojim je započela i zajednički život. Već duži vremenski period se pišu razne spekulacije na odnos ovog para kao i Anastasijin poslovni život. Pevačica je sada iznenadila sve najnovijom odlukom, zbog koje fanovi ne mogu da dođu sebi.

1 / 9 Foto: Luka Spremo

Sada je pevačica na društvenim mrežama otkrila da je sve zakazala 12. marta u Parizu.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Zorana Jevtić

Odluka Anastasije Ražnatović da ne nastupa po klubovima, nakon velikog uspeha njene pesme "Rane" iznenadila je javnost, ali su se fanovi mlade pevačice, koja sada ima već nekoliko mega hitova, nadali da će ovu odluku promeniti.

Naime, Anastasija će konačno održati svoj prvi nastup i to sa poznatim reperom Cobijem.

Ovu odluku podržala je njena majka Svetlana Ražnatović, kao i njen emotivni partner Đorđe Kuljić, a Anastasija je uzbuđena što će po prvi put uživo stati pred svoju publiku i pustiti raskošan glas.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen Instagram/AnastasijaRažnatović

Pevačica je nekoliko puta isticala da čeka pravi trenutak da stane pred svoje fanove, a po svemu sudeći osetila je da je sada pravo vreme i za to.

Podsetimo, Anastasija i Đorđe su već duži vremenski period skupa a odnedavno su kupili i luksuzni stan na Dorćolu u kome su svili samostalno gnezdo. Kako je Kurir navodio, Anastasija i Đorđe kupili dva stana od po 100 kvadrata koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Prema tvrdnjama pomenutog lista, dupleks ima pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Prvi komšija im je glumac Miloš Biković.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.