NJENA OAZA MIRA! ZAVIRITE U DOM JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ: Sve u modernom fazonu, od enterijera ZASTAJE DAH! (FOTO)
Jelena Bačić Alimpić, Foto: Marina Lopičić

PRELEPO

NJENA OAZA MIRA! ZAVIRITE U DOM JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ: Sve u modernom fazonu, od enterijera ZASTAJE DAH! (FOTO)

Sin Jelene Bačić Alimpić nedavno se oženio dugogodišnjom izabranicom Antoninom

Objavljeno:

Jesenas se oženio sin Jelene Bačić Alimpić i slobodno se može reći da je to za poznatu spisateljicu i bivšu voditeljku bio događaj koji joj je ne samo obeležio proteklu godinu već joj pričinjava sreću i u ovoj.

Marko Alimpić i njegova supruga Antonina kao da su još uvek na sedmom nebu nakon raskošnog venčanja, a sada vam otkrivamo kako izgleda magično mesto u kojem neguju svoj mladi brak.

Naime, mladenci već neko vreme žive zajedno a iako su u braku tek četiri i po meseca dobro im je poznat zajednički život budući da su u vezi više od pet godina. Jedan detalj iz stana u kojem žive otkriven je baš danas, budući da Antonina danas proslavlja svoj 29. rođendan.

Sin Jelene Bačić Alimpić opčinjen je svojom suprugom i nedavno joj je čestitao na dobijenoj master diplomi što je bio još jedan razlog za slavlje u kući. Antonina i Jelena imaju odličan odnos, a o tome je baš nedavno govorila sama spisateljica.

1 / 6 Foto: Marina Lopičić

- Uverena sam da ćemo Nina i ja negovati odnos pun ljubavi i poštovanja, a ja ću se truditi da budem najbolja svekrva na svetu - izjavila je Jelena Bačić Alimpić.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.