JELENA BAČIĆ ALIMPIĆ SE POVREDILA VATRENIM ORUŽJEM: Pucala je iz pištolja, a onda se desilo nešto JEZIVO!
Foto: Printscreen/RTV Pink

AU

JELENA BAČIĆ ALIMPIĆ SE POVREDILA VATRENIM ORUŽJEM: Pucala je iz pištolja, a onda se desilo nešto JEZIVO!

Po savetu supruga Miroslava krenula je na časove, ali je ubrzo u streljani doživela nezgodu zbog rugera, oružja koje je, kako je sama istakla "isuviše veliko za nju"

Objavljeno:

Bivša voditeljka i autorka nekolicine bestselera Jelena Bačić Alimpić je u svojoj kućici na padinama Fruške Gore ostvarila davnašnji san da rukuje vatrenim oružjem.

Po savetu supruga Miroslava krenula je na časove, ali je ubrzo u streljani doživela nezgodu zbog rugera, oružja koje je, kako je sama istakla "isuviše veliko za nju".

Jelena je tada povredila palac prilikom pucanja, tako da je oštetila kost i raskrvarila ruku, ali nije odustala. Nezgodi ovde nije kraj, autorki je čaura, koju je ispaljivala, nekoliko puta okrznula čelo.

- To je težak i masivan revolver, a moje šake su sitne, pa sam, pucajući, sredila palac i napravila otvorenu ranu od povratnog trzaja. Svaki put kad sam okinula udario bi me direktno u kost i raskrvario ruku. Ali, nisam želela da odustanem. Pucati iz pištolja je fantastičan osećaj, a probala sam i profesionalni glok, koji je takođe dosta težak, ima jak udar i trzaj. Čak su me u nekoliko navrata čaure koje on ispaljuje okrznule po čelu. Upravo iz tog razloga uvek morate nositi zaštitne naočare i štitnike za uši. U protivnom biste posle nekog vremena ogluveli - priznala je jednom prilikom za domaće medije.

Jelena Bačić Alimpić
foto: Marina Lopičić

Na svu sreću, bivša voditeljka i spisateljica je nakon svega prošla bez ozbiljnijih posledica.

- Odem i ispucam se u streljani za svoju dušu, i zaista mi prija. S vremenom sam otkrila da je to definitivno jedna vrsta antistres terapije - poentirala je ona.

Podsetimo, Jelena Bačić Alimpić povukla se sa TV ekrana pre osam godina, a istakla je da se više nikada ne bi vratila starom poslu.

- Posao pisca me ispunjava mnogo, mnogo, mnogo više, nego televizijskog voditelja. Ne bih se vraćala više nikada televiziji. To je nešto što sam ostavila iza sebe - istakla je ona svojevremeno.

Bonus video:

00:05

DENIZ DEJM ŠMRČE BELU LINIJU POMOĆU KREDITNE KARTICE: Espreso došao u posed snimku BEZ CENZURE! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.