ONA JE DESNA RUKA OGNJENA AMIDŽIĆA, UDATA JE ZA NAŠEG FUDBALERA: Novom objavom je PATOSIRALA MUŠKARCE, telo BOGINJE
Tijana, Foto: Printscreen Instagram/tijana.stoisavljevic

hit!

ONA JE DESNA RUKA OGNJENA AMIDŽIĆA, UDATA JE ZA NAŠEG FUDBALERA: Novom objavom je PATOSIRALA MUŠKARCE, telo BOGINJE

Tijana zna svoj posao!

Objavljeno: 09:52h

Tijana Stoisavljević Milutinović manekenka i voditeljka emisije "Amidži šou" privlači veliku pažnju, a njen Instagram profil dobija sve veći broj fanova. Desna ruka Ognjena Amidžića i supruga fudbalera Mihaila Milutinovića, retko koga ostavlja ravnodušnim, naročito kada je u pitanju njen araktivan izgled.

Vidi se da uživa radi sa Ognjenom Amidžićem, pa pre svake emisije na svom Instagram profilu izbaci nekoliko fotografija gde pokaže svoj stajling, šminku, nakit, ali i izvajanu figuru. Tako je bilo i ovoga puta.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/tijana.stoisavljevic

Na Instagramu je prati preko 79.000 pratilaca, a njene fotografije uvek izazovu dosta pažnje, budući da lepa manekenka zna svoj posao, pa joj fotke uvek ispadnu perfektno.

Ona je sada na svom profilu objavila fotku u crnoj kombinaciji - crna suknja i top, a bujni dekolte nikoga nije ostavio ravnodušnim.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/tijana.stoisavljevic

Njena poslednja objava na "Instagramu" jači pol je načisto bacila u trans, a kako i ne bi kada je u prvi plan istakla svoje seksi telo i obline. Poslednjih meseci Tijana je vredno radila na svom izgledu, a rezultati su više nego očigledni.

Podsetimo, Tijana je dospela u žižu javnosti nakon njenog komentara na Tviteru.

Tijana Stoisavljević Milutinović podelila je pre par dana na društvenoj mreži Tviter fotografiju na kojoj je vidimo nasmejanu i savršeno doteranu u elegantnoj mini-haljini kako pleše široko nasmejana, uz pomalo iznenađujući opis:

– Ja dok me Slavice osuđuju što nemam decu.

Naime, Tijana je pre ove objavila dve gotografije za koje je pozirala sa svojim suprugom i poznatim fudbalerom Mihailom Milutinovićem, na šta je dobila komentar jedne “tviterašice” da joj se više dopadaju fotografije na kojima ima mnogo dece, makar odisale i siromaštvom i nedostatkom higijene.

– Draga moja gospođo, decu nemamo. Ne mogu da “pozajmim” tuđe dete da bi se slikalo s nama i da biste vi možda bili zadovoljni. Kada budem imala decu, biće pored nas na slici, naravno, pod uslovom da žele da se slikaju. Komentar je jako neprimeren i glup – odgovorila je Tijana, na šta joj je pomenuta korisnica Tvitera postavila pitanje zašto ne rađa ili ne usvoji dete i istakla da je jedino u svemu što je glupo kič i veštačka sreća.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.