OVO JE CECINA SVEKRVA! Evo kako izgleda Bogdanova majka, svi primećuju JEDNO! (FOTO)
Ceca Ražnatović, Foto: Instagram printscreen

mladolika

OVO JE CECINA SVEKRVA! Evo kako izgleda Bogdanova majka, svi primećuju JEDNO! (FOTO)

Svekrva Cece Ražnatović pleni elegancijom...

Objavljeno:

Svekrva Cece Ražnatović, majka Bogdana Srejovića, retko se pojavljuje u javnosti, a o fotografiji koju je podelio njen sin ne prestaje da se priča.

Naime, menadžer i pevačica zabavljaju se već preko godinu dana, a dok je ona trenutno odsutna i uživa na savršenom putovanju na dalekim Maldivima, Bogdan ima povoda za slavlje.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

Njegova majka Mirjana, Svetlanina svekrva, danas proslavlja rođendan, te je tim povodom Bogdan objavio dirljivu fotografiju majke i njegove ćerke Iskre, koje su pozirale zajedno.

Dečko Cece Ražnatović ne krije koliko obožava svoju majku i koliko mu je važna u životu, te joj je uputio dirljive reči, koje su Mirjanu raznežile.

Bogdan Srejović
foto: Instagram

- Jedna mi je podarila život, druga mu je dala smisao - napisao je Srejović ispod pomenute fotografije.

Brojni pratioci sa društvenih mreža ostavili su mnoštvo komentara, a ujedno i primetili koliko je majka Bogdana Srejovića odmerena, elegantna i mladolika, te da je menadžer od nje nasledio manire i izgled.

Podsetimo, Ceca i njen partner Bogdan obeležili su godišnjicu 18. decembra.

Naime, njih dvoje prvi put su viđeni zajedno u javnosti početkom ove godine u jednom prestoničkom restoranu, i od tada se gotovo ne razdvajaju. Kao bomba tada je odjeknula vest da je Ceca ponovo zaljubljena u ljubavi i da je sreću pronašla kraj devet godina mlađeg biznismena.

Kako se navodi, Ceca i Bogdan upoznali su se na rođendanu pevačicine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja videli na nekoliko druženja, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo u najužem krugu prijatelja - rekao je tada izvor za medije za Telegraf.

- Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, što svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga par je viđen na Jahorini, gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala.

Koliko je ova veza od samog početka bila ozbiljna, potvrdio je i Ražnatovićkin odlazak 19. januara ove godine u Kragujevac, na krsnu slavu porodice Srejović.

Inače, Ceca je otkrila i kako će obeležiti prvu godišnjicu sa dečkom Bogdanom.

- 18. decembra nam je godišnjica... Nama je svaki dan kao godišnjica. Meni je u mojoj vezi jako lepo, srećna sam i zadovoljna. On takođe, a to je u stvari najbitnije. Nama taj dan ništa posebno neće značiti više, nego svi ovi ostali koji su za nama. - rekla je Ražnatovićka.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.