ACA LUKAS POSLE HOSPITALIZACIJE UHVAĆEN U IZNENAĐUJUĆEM STANJU: Da ne poveruje čovek! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

opa!

ACA LUKAS POSLE HOSPITALIZACIJE UHVAĆEN U IZNENAĐUJUĆEM STANJU: Da ne poveruje čovek! (FOTO)

Pevač Aca Lukas završio je hitno u bolnici nakon što mu se zdravstveno stanje iznenada pogoršalo, a nakon detaljnih analiza on je pušten iz bolnice.

Objavljeno:

Naime, njemu se stanje zakomplikovalo zbog premora organizma, a nakon što mu se organizam oporavio od stresa, Lukas je odlučio da se posveti svom zdravlju.

1 / 9 Foto: Emilija Jovanović

Njegov mlađi sin Andrej podelio je na Instagramu fotografiju iz teretane na kojoj Lukas sedi na jednoj spravi. Budući da je danima mirovao, očigledno da mu sada trening prija.

- Dobro sam, imao sam probleme sa stomakom. Zadržali su me par dana da se oporavim - kratko je izjavio Lukas nakon vesti da je u bolnici.

Aca Lukas
foto: instagram/andrej.lukas1

Podsetimo, pevač Aca Lukas bio je hitno primljen u Urgentni centar kako bi sproveo sva dalja ispitivanja po pitanju njegovog zdravlja.

Prvi uput koji je dobio za pregled je za gastroenterologa. Njegov menadžer Saša Mirković potvrdio tada za medije ove navode.

- Istina je da je Aca Lukas završio u bolnici. Samo ću vam reći da se preforsirao, jer je prethodnih dana i nedelja puno radio - rekao je on za "Blic".

Aca Lukas se takođe nekoliko dana pre bolnice oglasio za medije i rekao da će biti učesnik Beovizije i da veruje da je on jedini od svih kandidata koji može da predstavlja Srbiju na pesmi Evrovizije.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.