RASTALI SU SE SPORAZUMNO O ODNOSU JE IZBEGAVALA DA PRIČA: Noćni pozivi Sanje Marinković sa BIVŠIM više nisu TAJNA!
Foto: Marina Lopičić

opa!

RASTALI SU SE SPORAZUMNO O ODNOSU JE IZBEGAVALA DA PRIČA: Noćni pozivi Sanje Marinković sa BIVŠIM više nisu TAJNA!

Ima neka tajna veza!

Objavljeno:

O odnosu Sanje Marinković i njenog bivšeg supruga mediji ne prestaju da pišu. Razvod je prošao bez pompe i skandala, a ono što najviše iznenađuje javnost je odnos koji je par zadržao nakon razvoda.

1 / 5 Foto: Marina Lopičić

Naime, tokom gostovanja u emisiji "Pretres" na "Hype" televiziji Sanja je otkrila da Aleksandra još uvek ume da nazove posle ponoći:

- Baš smo prijatelji i mislim da je ta podrška nešto najvažnije. Ne idemo na piće, ne večeravamo nas dvoje, ali kada meni i Strahinji nešto treba, on je jedna od prvih adresa na koje se obratim. Čak i kad mi se tata razboleo, najveća podrška bili su mi rođeni brat i moj bivši muž. Čak i posle kada sam prolazila kroz teške periode, kada mi se brat ne javi u tri, četiri ujutru, imala sam slobodu da pozovem njega.

Sanja Marinković
foto: Espreso

Odluku da se rastanu doneli su sporazumno, a kako Sanja kaže, to im je i pomoglo da sačuvaju odnos.

- Kad smo počeli da se zabavljamo, sećam se da sam mu rekla: "Molim te, ako ikada odlučimo da se rastanemo, neka to bude pre nego što počnemo da se mrzimo" tako da smo to ispoštovali - rekla je i dodala:

- Mi smo se kada je ljubav nestala razišli kao muž i žena, ali ne kao otac i majka. Nismo prijatelji koji dele intimu, to nije ni normalno ni zdravo, ali stvari koje nas okupiraju, brige, trudimo se. Ipak on najbolje poznaje moju porodicu i mene i može najbolje da pomogne.

Podsetimo, Sanja Marinković je posle 10 godina braka stvaila tačku pre dve godine na bračnu zajednicu i razvela se. Njihovo venčanje je punilo medijske stupce, jer je bilo drugačije od svih. Brzinski su se venčali u opštini Stari grad i odmah uputili za Pariz. Odluku da se venčaju radnim danom, a ne vikendom, doneli su sasvim slučajno, mada su tada mnogi pomislili da su to uradili smišljeno, jer se verovalo da je datum (11.11. 2011.) bio idelan za sklapanje braka, zbog čega su mnogi parovi odlučili da izgovore "sudbonosno da".

Bonus video:

00:12

Aleksandra Prijović podelila je momente sa mužem, majkom i svekrvom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.